Webshop

Webshop2021-12-21T21:00:45+00:00
 • Heb jij ook een gevoel dat je een grote dood / wedergeboorte ervaart door de overgang op diepgaande nieuwe niveaus gepaard met innerlijke vuur? Wanneer er sprake is van extreem veel vuur energie, de drie-eenheid door de komst van de komeet, ervaar je in je lichaam een overweldigend branderig gevoel. Dit kan te maken hebben met innerlijke (macht)strijd of stress, en er gebeurt veel tegelijk in je fysieke maar ook je licht lichamen. Dit kan een burn out achtig gevoel veroorzaken en verhoogde lichamelijke gevoeligheid, oorsuizen, hoofdpijn, wazig zien, spierpijn, griep! Dit betekent alleen maar dat nieuwe energieën ge-upgrade wordt maar je lichaam moet dit nog verwerken en aanpassen.
  Door de komst van de komeet stroomt er een verhoogde energie, met de kleuren Groen, turkoois en goud, stromen nu naar aarde. Deze unieke energie kunnen we gebruiken om ons licht lichamen vrij te maken op diepere lagen vanuit Egypte, Atlantis en Lemurië. Maria Magdalena, Jezus en  Metatron zijn verbonden met deze energieën en zij zijn de Hators vanuit de tempels van de drie-eenhied. Deze unieke DNA code komt nu vrij en gaan we in deze bijzondere sessie activeren.
  We gaan deze mooie energieën versterken en integreren in je systeem zodat je nog meer kan staan voor wie je werkelijk bent. Voel je in alles hier wil ik bij zijn meld je dan nu aan!
    Wat anderen over Joke zeggen. "Joke gaat voorbij alle benoemingen en is uniek in haar zijn en werkwijze, ik ben nog niet iemand tegengekomen die in haar buurt komt"

  "Joke is een liefdevolle, enthousiaste vrouw die heel down to Earth is. Puur en zuiver in haar contact met  engelen en alle energieën vanuit het universum. De zeer onderhoudende sessies met een achtbaan aan emoties zijn duidelijk en Joke is zeer direct in haar sessies.”

  “Joke is een ontzettend goede lerares, coach en mentor. Ik voel me veilig in deze meditaties en opdrachten en wordt op een prettige manier gestimuleerd. Het moment dat ik het even niet meer weet of met mezelf in de knoop kom te zitten, checkt ze altijd in. Niet omdat ik het vraag (dat is juist een moeilijk stuk), maar omdat ze oprecht interesse heeft en zo graag wil helpen bij deze lastige puzzelstukken – omdat ze weet hoe lastig het is.”

  “Joke is zoals we dit noemen een medium maar omdat haar gaven en werkwijze veel verder gaan dan alleen met dierbare overledenen te werken, dekt het begrip medium niet de lading van haar gaven en talenten en wil ze zich niet zo noemen."

   
  Overige informatie.

  Wanneer: 19 februari 2023

  Tijd 14.00 uur vanaf 13.45 uur kan je binnenkomen tot ca. 16.30/17.00 uur

  Prijs is incl: Koffie/thee/water en lekkers is aanwezig. De elementen / items om mee te werken (afgestemd op deze sessie) ontvang je op deze middag.

  Locatie Yoga nu

  Nijverheidsweg 9c

  3433 NP Nieuwegein

  Gratis parkeren en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
 • Iedereen is gevoelig, maar iedereen heeft een andere vorm van gevoeligheid. De een is zich daar nog totaal niet bewust van en de ander heeft er enorm veel last van en laat zelfs zijn/haar leven hierdoor bepalen. Zo jammer, want je kan leren omgaan met je gevoeligheid. Voor de een is dit nog de bewustwording ‘ben ik überhaupt gevoelig’ en voor de ander ‘hoe leef ik mijn leven met mijn gevoeligheid’. In de modules gaan we kijken hoe gevoelig ben jij! Dit geeft je al direct meer duidelijkheid over jezelf. Door mijn jaren lange ervaringen met mijn persoonlijke ontwikkeling weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed gegrond te zijn en je energetisch te beschermen. Het lijkt allemaal misschien saai, maar wat gaat dit je veel opleveren! Dichter bij jezelf komen en blijven en weten wie werkelijk bent? Wat heeft het mij opgeleverd? Mijn totale zijn en weten wie ik ben, goede gronding, veel beter in mijn vel, een enorme ontwikkelingen waardoor mijn gave en talenten zichtbaar zijn geworden. Ik heb geleerd om met mijn gevoeligheid om te gaan en ben daar zo dankbaar voor. Dus je begrijpt door mijn eigen ervaringen kan ik jou helpen en hoe fijn is dat! Ik wil ook jou heel graag hierbij helpen en heb een super mooie cursus gemaakt die jouw leven echt gaat veranderen mits je het toe gaat passen natuurlijk. Dat is wat ik je heel nadrukkelijk mee wil geven, als je er niets of weinig mee doet dan veranderd er niets! Ik heb het in mijn leven in gepast en het is een onderdel van mijn leven geworden. Ik wil niet meer zonder! Ben jij klaar om je ware zelf te ontmoeten? Na de cursus
  • Kies echt voor jezelf
  • Goed gegrond bent
  • In het nu te blijven
  • Je zintuigen ontwikkelen
  • Betere waarnemingen
  • Betere keuzes maken
  • Meer vertrouwen in wie je bent
  • Bewust worden van wie je bent
  • Bewust worden van je gevoeligheid en energie .
  • Naar je Intuïtie luisteren
  • Andere keuzes maken
  Bewust worden van energieën betekent
  • Geen last van alle prikkels
  • Meer dingen intern bij jezelf zoeken
  • Energetische koorden knippen
  • Om leren gaan met energie
  • Energie van anderen uit je systeem halen
  • Je beter voelen
  Genoeg redenen dus om leren om te gaan met energieën in deze online cursus. * Deze cursus bevat geen live sessie. Volg deze instructie om deze online cursus aan te schaffen. 1. Klik hier om naar de members website te gaan en klik op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 2. Indien je al een account hebt, klik hier en log in en klik dan op "Membership aanschaffen" in de menubalk.
 • De online les is na betaling direct beschikbaar dus zo fijn dat je gelijk aan de slag kan gaan met alle informatie en de bijzondere meditatie naar Atlantis! In de online les ga ik je veel meer vertellen over Atlantis en je weer verbinden met de Atlantis energie zodat jij weer weet wie je werkelijk bent! De herkenning zal je het gevoel van thuiskomen geven en daardoor ga je zoveel meer van jezelf begrijpen. Het licht van Atlantis zal je veel antwoorden geven en daarmee kan je verder op je pad van manifesteren en creëren. Na de les gaan we een meditatie doen die je terugbrengt naar Alatis het ware licht wat je bent! In deze reis neemt je ziel je mee op reis naar Atlantis om je weer te verbinden met je stralende zelf zodat deze licht code weer geïntegreerd wordt in jouw systeem. Dit is het helen van een ziels deel. We zijn allen weg naar heelheid en dit is een onderdeel hiervan. Mediteren is ervaren en deze reis op de lichtcode van Atlantis geeft je de sleutels waar jij verder mee kan op je pad. Let op  na aankoop kan je mail met link in je spambox terecht komen!
 • Speciale prijs

  Voor wie is de training bedoeld?

  Iedereen die nu gelijk een JA voelt en de behoefte heeft om mensen te ondersteunen bij allerlei lichamelijke, geestelijk problemen en ontwikkeling processen. Dit vanuit je intuïtie! Als je bereidt bent om thuis direct met oefenen van de basis technieken aan de slag te gaan. Zodat je het zo snel mogelijk vanuit je intuitie kan gaan werken. Ook als je niet de ambitie hebt om een eigen praktijk te starten, is dit een prachtige manier om jezelf te leren kennen vanuit wie je werkelijk bent. Vanuit de tempels van Atlantis zijn we Healers vanuit de hoogpriesteressen /Godinnen energie. Dit deden we vanuit onze vrije intuïtieve gave verbonden met het universum en dit is wat ik je in deze training weer wil gaan leren.   Volg deze instructie als je in 4 termijnen wilt betalen. 1. Klik hier om naar de members website te gaan en klik op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 2. Indien je al een account hebt, klik hier en log in en klik dan op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 3. Selecteer de juiste training (Training - Intuïtief Healing 2023 (betalen in 4 termijnen).

Titel

Ga naar de bovenkant