Webshop

Webshop2024-01-12T19:15:19+00:00
 • Maria Magdalena, ga staan voor wie je werkelijk bent. Licht, Liefde en Kracht! Stel je eens voor dat... Het je gaat helpen om meer in je kracht te gaan staan. Zodat jij je grenzen meer kan aangeven. Gaat leven en werken vanuit je kracht, je hart en ziel. De liefde voor jezelf zoveel meer toe neemt. Meer in balans bent. Je ware vrouw zijn. Kwetsbaar kan zijn. Onvoorwaardelijk voor jezelf kan staan. Behoefte aan Sensualiteit/sexualiteit stroomt vanuit de kracht van kundalinie daardoor meer in balans komt. Leiderschap vanuit kracht. Weet waar jij voor staat wat jou doel is en dit volgt vanuit hart en ziel! Dit is toch wat we allemaal willen!

  Wat gaan we doen in de online les?

  Ik ga je alles vertellen over Maria Magdalena zoals ik dit verteld is aan mij vanuit de doorgevingen/berichten via de engelen en lichtmeesters. Dit geeft al zoveel meer erkenning over wie jij bent en wat je missie op aarde is. Daarna gaan we in een next level meditatie contact maken met de Maria Magdalena in jou de heilige graal die symbool staat voor je vrouw zijn, waar Goddelijk zijn, de Godin, de moeder, de kracht, de verleider, de sensuele vrouw in jouw. Dit we gaan activeren via de levensenergie vanuit de belangrijkste energiebron in jouw! Dit resoneert met je heiligbeen chakra, het centum van kracht, behoefte aan en met sexualiteit, koendalinie, karma, innerlijk kind, relatie ouder kind, relatie met jezelf, kortom Ga staan voor wie je werkelijk bent! Het helpt je om in je kracht te staan en daar vanuit te leven en je keuzes te gaan maken. Helpt je naar een next level te gaan waarmee je op hogere dimensies wordt afgestemd. Hierdoor activeer jij je hogere chakras zodat talenten en gave steeds meer zichtbaar worden. Ga staan voor wie je werkelijk bent dit is de pure zuivere Maria Magdalena energie! Een super mooie online les waar jij, als je dit voelt, zoveel uit kan halen om verder te stromen op je pad en te gaan staan voor wie je werkelijk bent! Liefs Joke
 • Gevoelig zijn is heel mooi en daar kun je zeker mee leren omgaan en juist je gave /talenten ontwikkelen en je komst op aarde veel meer inhoudt geven. Leer meer over wie jij bent en je gevoeligheid dat zorgt voor heelheid en daarmee kan je verder op je pad. Je kan jezelf af blijven wijzen maar kom je daar verder mee? Je ziel wacht op erkenning! Deze Online les hoog gevoelig zijn is voor iedereen die zichzelf wil erkennen en steeds meer bij jezelf komt. Ga staan voor wie je werkelijk bent!  
 • Wie kent Maria niet?
  Maar ken je Maria echt?
  Zoals het verhaal het doet vertellen is dit niet waar zij voor staat. In deze online les vertel ik je wie Maria is en wat zij voor een enorm bepalend rol heeft zowel op aarde als in het Universum. 15 augustus is het op aarde Maria dag een dag in teken van deze prachtige lichtmeester.
  Wereldwijd wordt zij op deze dag geëerd en herdacht. Juist op deze dag is haar energie heel krachtig. Maar wat veel belangrijker is wat 15 augustus heeft betekend en nog steeds in de enorme bewustzijn shift gestart op 16 augustus 1987. Welke rol heeft ze gehad in Lemurie en Atlantis. Maria, als je haar hebt ontmoet en in jezelf hebt vrijgemaakt dan ont-staat-waakt de verbinding zo boven zo beneden.
  Succes en ik hoor heel graag van je.
  Liefs Joke
   
 • Iedereen is gevoelig, maar iedereen heeft een andere vorm van gevoeligheid. De een is zich daar nog totaal niet bewust van en de ander heeft er enorm veel last van en laat zelfs zijn/haar leven hierdoor bepalen. Zo jammer, want je kan leren omgaan met je gevoeligheid. Voor de een is dit nog de bewustwording ‘ben ik überhaupt gevoelig’ en voor de ander ‘hoe leef ik mijn leven met mijn gevoeligheid’. In de modules gaan we kijken hoe gevoelig ben jij! Dit geeft je al direct meer duidelijkheid over jezelf. Door mijn jaren lange ervaringen met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed gegrond te zijn en je energetisch te beschermen. Het lijkt allemaal misschien saai, maar wat gaat dit je veel opleveren! Dichter bij jezelf komen en blijven en weten wie je werkelijk bent? Wat heeft het mij opgeleverd? Mijn totale zijn en weten wie ik ben, goede gronding, veel beter in mijn vel, een enorme ontwikkelingen waardoor mijn gave en talenten zichtbaar zijn geworden. Ik heb geleerd om met mijn gevoeligheid om te gaan en ben daar zo dankbaar voor. Dus je begrijpt door mijn eigen ervaringen kan ik jou helpen en hoe fijn is dat! Ik wil ook jou heel graag hierbij helpen en heb een super mooie cursus gemaakt die jouw leven echt gaat veranderen mits je het toe gaat passen natuurlijk. Dat is wat ik je heel nadrukkelijk mee wil geven, als je er niets of weinig mee doet dan veranderd er niets! Ik heb het in mijn leven in gepast en het is een onderdel van mijn leven geworden. Ik wil niet meer zonder! Ben jij klaar om je ware zelf te ontmoeten? Na de cursus
  • Kies echt voor jezelf
  • Goed gegrond bent
  • In het nu te blijven
  • Je zintuigen ontwikkelen
  • Betere waarnemingen
  • Betere keuzes maken
  • Meer vertrouwen in wie je bent
  • Bewust worden van wie je bent
  • Bewust worden van je gevoeligheid en energie .
  • Naar je Intuïtie luisteren
  • Andere keuzes maken
  Bewust worden van energieën betekent
  • Geen last van alle prikkels
  • Meer dingen intern bij jezelf zoeken
  • Energetische koorden knippen
  • Om leren gaan met energie
  • Energie van anderen uit je systeem halen
  • Je beter voelen
  Genoeg redenen dus om leren om te gaan met energieën in deze online cursus. * Deze cursus bevat geen live sessie. Volg deze instructie om deze online cursus aan te schaffen. 1. Klik hier om naar de members website te gaan en klik op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 2. Indien je al een account hebt, klik hier en log in en klik dan op "Membership aanschaffen" in de menubalk.
 • De online les is na betaling direct beschikbaar dus zo fijn dat je gelijk aan de slag kan gaan met alle informatie en de bijzondere meditatie naar Atlantis! In de online les ga ik je veel meer vertellen over Atlantis en je weer verbinden met de Atlantis energie zodat jij weer weet wie je werkelijk bent! De herkenning zal je het gevoel van thuiskomen geven en daardoor ga je zoveel meer van jezelf begrijpen. Het licht van Atlantis zal je veel antwoorden geven en daarmee kan je verder op je pad van manifesteren en creëren. Na de les gaan we een meditatie doen die je terugbrengt naar Alatis het ware licht wat je bent! In deze reis neemt je ziel je mee op reis naar Atlantis om je weer te verbinden met je stralende zelf zodat deze licht code weer geïntegreerd wordt in jouw systeem. Dit is het helen van een ziels deel. We zijn allen weg naar heelheid en dit is een onderdeel hiervan. Mediteren is ervaren en deze reis op de lichtcode van Atlantis geeft je de sleutels waar jij verder mee kan op je pad. Let op  na aankoop kan je mail met link in je spambox terecht komen!
 • Speciale prijs

  Voor wie is de training bedoeld?

  Iedereen die nu gelijk een JA voelt en de behoefte heeft om mensen te ondersteunen bij allerlei lichamelijke, geestelijk problemen en ontwikkeling processen. Dit vanuit je intuïtie! Als je bereidt bent om thuis direct met oefenen van de basis technieken aan de slag te gaan. Zodat je het zo snel mogelijk vanuit je intuitie kan gaan werken. Ook als je niet de ambitie hebt om een eigen praktijk te starten, is dit een prachtige manier om jezelf te leren kennen vanuit wie je werkelijk bent. Vanuit de tempels van Atlantis zijn we Healers vanuit de hoogpriesteressen /Godinnen energie. Dit deden we vanuit onze vrije intuïtieve gave verbonden met het universum en dit is wat ik je in deze training weer wil gaan leren. Je kunt de training ook in 3 termijnen betalen. Kies bij afrekenen voor de betaling met in3.  29 september 13.30uur tot 17.30uur 13 oktober        13.30uur tot 17.30uur 03 november  13.30uur tot 17.30uur 10 november  13.30uur tot 17.30uur 24 november  13.30uur tot 17.30uur 08 december  13.30uur tot 17.30uur

Titel

Ga naar de bovenkant