About Joke Slagmolen

Een aantal jaren geleden voelde ik zo sterk de drang om te gaan schilderen en ontdekte dat ook dit een talent van mij is. Ik schilder hoe ik de engelen en lichtmeesters waarneem en doe dit puur vanuit mijn intuïtie en mediamieke gave, wat resulteert in unieke en bijzondere schilderijen die heel vaak een helende werking hebben.

Ieder doek is ontstaan vanuit de verbinding met mijn spirit team. Met het doel een energie te creëren die helend werkt en heel vaak ook inzichtelijk werkt. De energieën werken door nadat ik gewerkt hebt aan een doek. Ik zie later veranderingen in het schilderij die ik zelf er niet in heb gebracht. Tijdens het schilderen werk ik vanuit een meditatieve staat zo ontstaan er bijzondere en unieke energieën in de schilderijen en andere art.

Ik zie vaak dat iemand getrokken wordt naar een schilderij en dat dit emoties geeft maar ook de inzichten en helende werking ervan hoor ik later hoe dit door heeft gewerkt. Ieder schilderij heeft een betekenis en vaak komt er nog informatie bij die nog meer duidelijkheid geeft waarom iemand zich aangetrokken voelt tot een schilderij.

Als Artist voel ik de drive om hier mijn weg verder in te ontwikkelen en nu de bijzondere werken in de wereld te verspreiden .

In verbinding zijn we nooit alleen!