Over Joke Slagmolen

Naast mijn werk als levenscoach schilder ik al jaren. Ik begon vanuit intuïtie en creativiteit, en merkte dat er prachtige beelden ontstonden die mij raakten. Ik wilde mijn talent voeden met kennis, en een aantal jaren geleden ben ik opleidingen gaan volgen over de schildertechniek van de Oude Meesters. Oh wat werd ik daar blij van! Deze oude schilderkunst creëert laag na laag een beeld, waardoor je telkens weer in een nieuwe dimensie van het doek komt. Ook het maken van pigmenten en kleuren is een fantastische toevoeging op mijn werk, en een heerlijke manier om te starten met een nieuw doek. 

Mijn werken zijn uniek, omdat ze vaak ontstaan vanuit de verbinding met mijn spirit team. Ik werk in een meditatieve staat, waardoor er altijd een boodschap, een inzicht of een helende werking in het doek zit. 

Naarmate ik vaker mijn schilderijen aan anderen liet zien, merkte ik het effect. Persoonlijke verhalen naar aanleiding van een portret of beeltenis van een Engel of Lichtwezen, maar ook de inzichten en kleuren die diepe emotionele stukken bij iemand kunnen raken. 

Inmiddels heb ik al een groot aantal mensen blij mogen maken met een werk in opdracht.  Zo heb ik al een aantal portretten van bijvoorbeeld een overleden dierbare gemaakt, waarbij ik tijdens het proces vaak mooie boodschappen krijg voor de ontvanger. Maar ook maan- en lichtkinderen, Engelen, huisdieren en bloemen hangen al bij een aantal mensen aan de muur.

Daarom heb ik besloten om mijn werken met de wereld te delen. Inmiddels is mijn collectie uitgebreid met schitterende vaas schilderingen, maar ook mijn kleinere werken van bijvoorbeeld de feather collection wordt steeds populairder. 

Wat begon als een creatieve hobby, is mijn schilderkunst op dit punt in mijn leven uitgegroeid tot Life Art, waarbij mijn gaven en talenten samenkomen. 

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn art shop, waar je bij elk werk kunt lezen hoe deze tot stand is gekomen en wat de emotionele lading achter het beeld is. Ik ben benieuwd wat jij voelt bij het bekijken van mijn kunst.