Webshop

Webshop2024-01-12T19:15:19+00:00
 • Dubbele getallen kom ik zo vaak tegen in mijn leven en geven me altijd de antwoorden waar ik naar op zoek ben. Het zijn magical moments in mijn leven. Ik ben ervan overtuigd dat we door het universum geholpen worden op zoveel manieren en één hiervan zijn de dubbele getallen. Dit e-book is een leidraad in de meest voorkomende getallen, veertjes en vlinders. Misschien mis jij net dat ene speciale antwoord. Dan neem ik je graag mee in een mooie oefening om te kijken of je zelf je antwoord kunt ontvangen. Dit e-book is mede tot stand gekomen door de informatie die ik door kreeg als ik over een dubbele getallen e-book nadacht. Dus tijd om te gaan zitten en me te laten inspireren door mijn spirit team. Zij hebben mooie informatie via mij doorgegeven en ik heb het voor jou vorm gegeven in dit e-book. Ik wens je veel mooie magical moments. Liefs Joke Slagmolen Review Wat een super gave informatie! Heel helpend, bemoedigend, helder en mooi omschreven.  
 • Licht, Liefde en Kracht! Stel je eens voor dat... In verbinding staat met je Lemurische Hathor! Dit betekent volledig  in je lemursiche kracht staan! Leider zijn over wie jij werkelijk bent en hier vanuit gaan leven en werken. Anderen deelgenoot  te gaan maken vanuit je leiderschap! Werk je al energetisch dan is dit een super mooie middag om je totaal over te geven aan je ware lemurische indentiteit. We stappen in het lemurische Hathors veld om dit veld weer te her- integreren in jouw licht systeem. Er is beperkt plek dus wacht niet te lang met aanmelden! Wil je in drieën betalen dan kan dit, klik dit aan in het betaal systeem.

  Voorbereiding: Zorg dat je deze dag geen alcohol of drugs of andere plant /cacao gebruikt.

 • Er stroomt nu een hogere trilling naar aarde en dit heeft te maken met de Engelpoort en de nieuwemaan in tweeling. Terwijl je jezelf toestaat om meer in de stroom mee te gaan wie je wekelijk bent ontvang je een hogere frequentie van liefde. Venus is vanaf 4 juni actief en werkt samen met de nieuwemaan en de Engelpoort. 6:6 opent de poort naar de Maria Magdalena energie van 22 juli. Er vind dan op 22 -7 een enorme shift plaats. De energie van Venus helpt je nu een versnelling te maken in je ontwikkelingsproces.

  Wat merk je hier van? Krachtige zelf-Liefde Je bewustzijn verruimt Derde oog opent meer Spirituele verandering Je intuïtie kan extra sterk zijn Open staan voor informatie uit het universum Keel gebied gaat naar een next level Upgrade van je hele systeem naar een hogere liefde frequentie Energetisch gezien is er een hogere trilling beschikbaar, liefde de hoogste trilling van liefde! Je kunt nu extra het gevoel hebben een nieuwe start te maken en aandacht te besteden aan jouw zelfliefde, jouw liefdesleven en/of jouw carrière. Ik wens je de hoogste liefde.
 • Iedereen is gevoelig, maar iedereen heeft een andere vorm van gevoeligheid. De een is zich daar nog totaal niet bewust van en de ander heeft er enorm veel last van en laat zelfs zijn/haar leven hierdoor bepalen. Zo jammer, want je kan leren omgaan met je gevoeligheid. Voor de een is dit nog de bewustwording ‘ben ik überhaupt gevoelig’ en voor de ander ‘hoe leef ik mijn leven met mijn gevoeligheid’. In de modules gaan we kijken hoe gevoelig ben jij! Dit geeft je al direct meer duidelijkheid over jezelf. Door mijn jaren lange ervaringen met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed gegrond te zijn en je energetisch te beschermen. Het lijkt allemaal misschien saai, maar wat gaat dit je veel opleveren! Dichter bij jezelf komen en blijven en weten wie je werkelijk bent? Wat heeft het mij opgeleverd? Mijn totale zijn en weten wie ik ben, goede gronding, veel beter in mijn vel, een enorme ontwikkelingen waardoor mijn gave en talenten zichtbaar zijn geworden. Ik heb geleerd om met mijn gevoeligheid om te gaan en ben daar zo dankbaar voor. Dus je begrijpt door mijn eigen ervaringen kan ik jou helpen en hoe fijn is dat! Ik wil ook jou heel graag hierbij helpen en heb een super mooie cursus gemaakt die jouw leven echt gaat veranderen mits je het toe gaat passen natuurlijk. Dat is wat ik je heel nadrukkelijk mee wil geven, als je er niets of weinig mee doet dan veranderd er niets! Ik heb het in mijn leven in gepast en het is een onderdel van mijn leven geworden. Ik wil niet meer zonder! Ben jij klaar om je ware zelf te ontmoeten? Na de cursus
  • Kies echt voor jezelf
  • Goed gegrond bent
  • In het nu te blijven
  • Je zintuigen ontwikkelen
  • Betere waarnemingen
  • Betere keuzes maken
  • Meer vertrouwen in wie je bent
  • Bewust worden van wie je bent
  • Bewust worden van je gevoeligheid en energie .
  • Naar je Intuïtie luisteren
  • Andere keuzes maken
  Bewust worden van energieën betekent
  • Geen last van alle prikkels
  • Meer dingen intern bij jezelf zoeken
  • Energetische koorden knippen
  • Om leren gaan met energie
  • Energie van anderen uit je systeem halen
  • Je beter voelen
  Genoeg redenen dus om leren om te gaan met energieën in deze online cursus. * Deze cursus bevat geen live sessie. Volg deze instructie om deze online cursus aan te schaffen. 1. Klik hier om naar de members website te gaan en klik op "Membership aanschaffen" in de menubalk. 2. Indien je al een account hebt, klik hier en log in en klik dan op "Membership aanschaffen" in de menubalk.
 • De online les is na betaling direct beschikbaar dus zo fijn dat je gelijk aan de slag kan gaan met alle informatie en de bijzondere meditatie naar Atlantis! In de online les ga ik je veel meer vertellen over Atlantis en je weer verbinden met de Atlantis energie zodat jij weer weet wie je werkelijk bent! De herkenning zal je het gevoel van thuiskomen geven en daardoor ga je zoveel meer van jezelf begrijpen. Het licht van Atlantis zal je veel antwoorden geven en daarmee kan je verder op je pad van manifesteren en creëren. Na de les gaan we een meditatie doen die je terugbrengt naar Alatis het ware licht wat je bent! In deze reis neemt je ziel je mee op reis naar Atlantis om je weer te verbinden met je stralende zelf zodat deze licht code weer geïntegreerd wordt in jouw systeem. Dit is het helen van een ziels deel. We zijn allen weg naar heelheid en dit is een onderdeel hiervan. Mediteren is ervaren en deze reis op de lichtcode van Atlantis geeft je de sleutels waar jij verder mee kan op je pad. Let op  na aankoop kan je mail met link in je spambox terecht komen!
 • Speciale prijs

  Training – Intuïtief Healing 2024

  Oorspronkelijke prijs was: € 650,00.Huidige prijs is: € 600,00.

  Voor wie is de training bedoeld?

  Iedereen die nu gelijk een JA voelt en de behoefte heeft om mensen te ondersteunen bij allerlei lichamelijke, geestelijk problemen en ontwikkeling processen. Dit vanuit je intuïtie! Als je bereidt bent om thuis direct met oefenen van de basis technieken aan de slag te gaan. Zodat je het zo snel mogelijk vanuit je intuitie kan gaan werken. Ook als je niet de ambitie hebt om een eigen praktijk te starten, is dit een prachtige manier om jezelf te leren kennen vanuit wie je werkelijk bent. Vanuit de tempels van Atlantis zijn we Healers vanuit de hoogpriesteressen /Godinnen energie. Dit deden we vanuit onze vrije intuïtieve gave verbonden met het universum en dit is wat ik je in deze training weer wil gaan leren. Je kunt de training ook in 3 termijnen betalen. Kies bij afrekenen voor de betaling met in3.  29 september 13.30uur tot 17.30uur 13 oktober        13.30uur tot 17.30uur 03 november  13.30uur tot 17.30uur 10 november  13.30uur tot 17.30uur 24 november  13.30uur tot 17.30uur 08 december  13.30uur tot 17.30uur

Titel

Ga naar de bovenkant