Door de jaren heen heb ik enorm veel mensen mogen helpen, lees hier hun ervaringen.

Fijn om erachter te komen, dat er meer mensen zijn, die hetzelfde voelen en denken als ik. Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik sta veel steviger in mijn schoenen: Ik laat me niet meer overrompelen, kom maar op! Nu weet ik dat het mijn taak op deze wereld is om anderen te helpen. Healing werkt aan twee kanten: andere mensen voelen zich er beter door, terwijl het mezelf ook veel voldoening geeft om te zien dat ik andere mensen blij kan maken.

Ilona

Ik ben bij Joke begonnen met de geleide meditaties en dat beviel zo goed dat ik inmiddels (ruim vijf jaar later) al vele cursussen, workshops, losse consulten en weekenden heb meegemaakt. Joke is een unieke persoonlijkheid, lekker down to earth en tegelijkertijd in zuivere en oprechte verbinding met het hogere. Elke keer weer haal ik er zo veel uit; op allerlei manieren word ik gestimuleerd in mijn groei als mens door de boodschappen die ik via Joke ontvang. Daarnaast heb ik in de loop der jaren dankzij Joke steeds beter geleerd om op mijn eigen intuïtie te vertrouwen en steviger in mijn schoenen te staan.

Titia

Wat me naar jou, Joke heeft gebracht was in eerste instantie een reading na het overlijden van mijn zoon Aaron. Daar hoorde ik, dat je ook Engelenmeditaties gaf, dat wilde ik erg graag meemaken. Voor mij voelde dat als een soort thuiskomen, in mezelf maar ook bij jou. De eerste Kerst Engelenmeditatie zal ik nooit vergeten.Ik was zo ontroerd in mijzelf en de ontmoeting met Maria Magdalena tijdens de meditatie. Weten dat er altijd Engelen, Meesters en dierbare overledenen om je heen zijn om je te steunen, als je er maar om wilt vragen en er voor open wilt staan. Op de een of andere manier, raak ik tijdens je meditaties heel snel en gemakkelijk en heel diep bij mezelf. Persoonlijk vind ik het dan heel prettig in je nabijheid te zitten, voelt als heel vertrouwd.

Margreet

Lieve Joke, ik wil je bedanken voor alles wat ik tot nu tot al van je heb mogen leren! Allereerst mijn reading, waarin ik zooo veel inzichten heb mogen ontvangen. De deep connection meditaties. En healing training module 1 en 2, waarin we met z’n allen zó ontzettend veel geleerd hebben. Waarin we ons hebben mogen herinneren wie we werkelijk zijn.

Dankjewel voor jouw liefde, de veilige setting die je creëert waarin wij er helemaal mogen zijn en onszelf kunnen uitdagen, de inzichten die we hebben mogen ontvangen en je gezelligheid en humor!

Mede dankzij jou heb ik weer opnieuw meer op mijn intuïtie leren vertrouwen

Joke is een echte aanrader voor iedereen die zichzelf intuïtief wil ontwikkelen, inzichten wil ontvangen, die wil verbinden met gelijkgestemden om samen te leren en groeien gefaciliteerd door iemand die echt weet waar ze het over heeft, je écht ziet voor wie je werkelijk bent, je steunt, een veilige setting voor je creëert waarin jij er helemaal mag zijn!

Joke is een liefdevolle maar directe spiegel, waardoor je jezelf kan gaan zien voor wie je werkelijk bent

Ze leert je om te verbinden met jezelf, je eigen waarheid en intuïtie, dat alles in jou zit.

Lieve Joke, Jij betekent heel veel voor mij

Liefs, Manon

Manon
Ik heb de boeken van Joke gelezen en ben zeer onder de indruk. Niet omdat ik gelovig ben of in engelen geloof. Het is echter zo duidelijk omschreven en het geloof van Joke is zo overtuigend dat ik het graag wil, geloven, bedoel ik. Maar mijn rationale denken is zo sterk dat ik het niet kan, maar iets in mij…

Ik waardeer het boek omdat het mij uitlegt hoe mensen denken die wel geloven, en verdomd(sorry), het is wel overtuigend hoor!

Dus, voor iedereen die interesse heeft, eigenlijk ook voor iedereen die het niet begrijpt, is dit verplichte kost, absoluut aanbevolen.

Willem

Wauw! Wat een mooie training heb ik mogen ontvangen bij Joke. Ik was al langer geïnteresseerd in healing maar niks voelde helemaal goed, tot deze training voorbij kwam en alles in me gelijk “JA!” zei. We hebben prachtige basistechnieken geleerd en het is zo bijzonder om te zien hoe veel er gelijk gebeurt bij mensen als je deze toepast. Verder was er een bijzonder fijne sfeer in de groep en voelde ik me helemaal thuis. Ik heb zoveel geleerd en kan niet wachten om andere mensen hier verder mee te mogen helpen. Ik kan deze training van harte aanbevelen, bedankt Joke!

Dimphy

Joke is een warme en integere persoonlijkheid die op een zeer hoog spiritueel niveau werkt, maar tegelijkertijd stevig met beide benen op de grond staat. De boodschappen die ze doorkrijgt, zijn gedetailleerd en duidelijk, totaal niet zweverig of vaag; je kunt er echt mee uit de voeten. Ze begeleidt haar workshops, cursussen en weekenden altijd op een zeer positieve en enthousiaste wijze. Mijn spirituele groei is met enorme sprongen vooruit gegaan sinds zij mij een reading heeft gegeven en ik haar activiteiten ben gaan volgen. Ik kan Joke iedereen van harte aanbevelen!

Mar

Joke is voor mij een heel belangrijke teacher. Al 2,5 jaar ga ik met veel plezier naar haar toe en neem een hele hoop wijsheden en zelfkennis mee naar huis. Ze weet altijd precies de gevoelige snaar te raken en geeft me stof tot nadenken mee. Een pad van zelfontwikkeling en bewustwording is zeker geen makkie, al helemaal niet als je veel karma met je meedraagt. Joke nodigt me iedere keer uit om een laag dieper te gaan. Een laag die me nog meer herinnert van wie ik ben en wat ik hier te doen heb op aarde. Door Joke herinner ik mijn zielsmissie, en door daarnaar te gaan leven en erop durven te vertrouwen leid ik een nog meer zelfverzekerd en liefdevol leven. Een leven waar ik heel gelukkig van word. Het is altijd als thuiskomen bij Joke in haar fijne werkkamer. Dankjewel Joke voor wie je bent en bedankt voor alle herinneringen die je hebt gegeven aan mijzelf.

Ghylene