Misschien loop je ergens in je leven vast of ben je op zoek naar net dat ene inzicht of duwtje in de rug om verder te komen. Tijdens een reading neem ik je met behulp van mijn veelzijdige mediamieke gave mee op een door je leven. Dat zorgt er vaak voor dat de dingen die je diep van binnen al wist of voelde aan het licht worden gebracht. Het zorgt ervoor dat de puzzelstukjes op zijn plek gaan vallen en dat je helderheid krijgt in een situatie.

Is een reading iets voor jou?

VOOR WIE HET IS

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je vastloopt op een bepaald vlak in je leven. Het kan ook zijn dat je beter om wilt leren gaan met energieën, inzicht in een vorig leven, hooggevoeligheid of indigo- en kristalkinderen. Maar het kan ook zijn dat je in contact wilt komen met overleden dierbaren. Een reading is voor iedereen die verder wilt groeien in bewustzijn en op zoek is naar inzichten om verder te komen.

Wat komt er aan bod

HOE IK WERK

Wat er tijdens een reading naar boven komt hangt volledig af van wat er in jouw leven speelt. Ik neem je mee op een reis door je leven, waarbij we vaak ook een uitstapje maken naar vorige levens. Daarbij neem ik waar wat ik voel, zie, hoor en weet. Het doel van mijn reading is om je helderheid, inzichten en bevestigingen te geven waarmee je zelf verder kunt op je pad. Je kan hierbij denken aan de volgende onderwerpen:

  • Patronen in je leven

  • Ervaringen uit het verleden

  • Je talenten en doelen

  • Groei mogelijkheden

  • Inzichten in je Ware Zelf

  • Omgaan met energieën en hooggevoeligheid

  • Contact met overleden dierbaren

  • Engelen en lichtmeesters

  • Je karmische opdracht

  • Inzichten uit vorige levens

Wat anderen van de reading vonden

LEES DE ERVARINGEN VAN ANDEREN

Ik heb voor het eerst in mijn leven een reading mogen ervaren. Ik was van te voren enorm zenuwachtig maar dat zwakte na een paar minuten af. Wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken. Ben een stuk wijzer geworden en heb bevestiging gekregen de dingen waar ik over twijfelde.
Dankjewel Joke voor deze bijzondere ervaring.

Ik heb de reading als super waardevol en inspirerend ervaren. Het heeft mijn neus op de feiten gedrukt (mijn angsten) en gezorgd voor de volgende stap in de goede richting. Ik voel heel veel kracht en positieve energie om erdoor heen te gaan, en jouw tips gaan mij hier enorm bij helpen. Dankjewel voor wie je bent, en wat je doet.

Joke is een warme en integere persoonlijkheid die op een zeer hoog spiritueel niveau werkt, maar tegelijkertijd stevig met beide benen op de grond staat. De boodschappen die ze doorkrijgt, zijn gedetailleerd en duidelijk, totaal niet zweverig of vaag; je kunt er echt mee uit de voeten. Ze begeleidt haar workshops, cursussen en weekenden altijd op een zeer positieve en enthousiaste wijze. Mijn spirituele groei is met enorme sprongen vooruit gegaan sinds zij mij een reading heeft gegeven en ik haar activiteiten ben gaan volgen. Ik kan Joke iedereen van harte aanbevelen!

Via het internet ben ik bij Joke terecht gekomen. Een afspraak gemaakt voor een reading. Wauw wat was dat bijzonder! Er vielen voor mij veel puzzelstukjes op zn plek. Momenteel volg ik de geleide meditaties bij Joke. Die zijn zo mooi! Tevens krijg ik na elke meditatie mooie inzichten. De tools die Joke mij gegeven heeft helpen, en deze pas ik dagelijks toe. En ik merk hoe mijn 2 dochters hier in positieve zin op reageren. De begeleiding die Joke geeft is heel fijn en zuiver! Onwijs dankbaar dat Joke op mijn pad terecht is gekomen! Dankjewel lieve Joke!

Boek jouw reading

HOE HET WERKT

door op onderstaande knop te drukken kan je een één-op-één reading van 1 uur boeken. De kosten hiervoor bedragen €75,- per sessie. Deze sessie zal plaatsvinden in Nieuwegein of online via Skype. Omdat er tijdens de reading heel wat aan bod komt is het toegestaan om de reading op te nemen zodat je alles later op je gemak nog een keer kan terug luisteren.