Reading

Waarom een reading:

Je kunt ergens in vast lopen, je hebt net dat duwtje of inzichten nodig. Advies nodig hebben, niet weten hoe je om moet gaan met energieën, hooggevoeligheid, indigo en kristalkinderen, waarom ben je op aarde, lichtwerk, karma,engelen, engelmensen en kinderen etc.
Door een reading kun je een andere blik, inzicht en helderheid op een situatie krijgen of puzzelstukken vallen op hun plaats.

Hoe werk ik:

Door middel van mijn veelzijdige mediamieke gave neem ik je mee op reis door je leven, ook vaak naar vorige levens. Ik neem waar wat ik voel, zie, hoor en weet. Engelen, overleden dierbaren en lichtmeesters kunnen tijdens de reading waargenomen worden. Waar kun je aan werken, wat zijn je mogelijkheden, waar zit je in vast. Hooggevoeligheid, omgaan met energieën, engelmens, vorig leven, wat is je karmische opdracht, ervaringen, wat zijn je talenten en doelen, allemaal items die aan bod kunnen komen. Het doel van mijn reading is om je helderheid, inzichten en bevestigingen te geven waarmee je zelf verder kunt op je pad.
Ik ben tijdens mijn readings, workshops, cursussen en meditaties altijd helder en duidelijk en hierdoor vrij direct in wat ik aangeef.
Wie van zichzelf weet hier moeilijk mee om te kunnen gaan doet er beter aan bij mij nergens aan deel te nemen.

Wat doe ik niet:

Toekomst voorspellen, dit om de eenvoudige reden dat we de toekomst zelf in handen hebben.

Reading plannen:

Een reading kun je plannen voor een heel uur.
Kosten € 50 euro voor een uur.
Reading sessies geef ik één op één
Wil je een reading plannen stuur dan een mail met naam, adres en telefoonnummer naar: info@jokeslagmolen.com
Deze reading sessies geef ik in Nieuwegein.
Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding?  Stuur me dan een mail 
Annuleren van een reading/afspraak uiterlijk 24 uur van te voren. Bij niet tijdig afzeggen en/ of niet op de afspraak verschijnen worden de kosten voor de reading + 5-, euro administratie kosten aan u door berekend. Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud

De geluidsopname van de reading is uitsluitend bedoeld voor de cliënt zelf en mag niet op welke wijze dan ook openbaar gemaakt worden, ook mag hier geen transcriptie van gepubliceerd worden.