Tijdens de maand November staat de astrologisch Zonneteken  in Schorpioen — het teken van soulmates.
 
Maar dit gaat niet over astrologie, dit is over synchroniciteit.
 
Synchroniciteit is de overtuiging dat het heelal met ons samenwerkt om ons te voorzien van tekens dat we op het juiste spoor zitten of dat we moeten veranderen van richting.
 
Aangezien het heelal niet rechtstreeks met ons spreekt, is het aan ons om bewust te worden/zijn van de tekens/signalen om ons heen.
 
Tekens kunnen komen in van alles bv, artikelen of citaten, reclame, opeens in je gedachten en zelfs getallen of initialen.
Een van de meest bekende is 11:11.
 
Deze reeks kan komen in een verscheidenheid van vormen, en kan zelfs  11, 111 of 11111.
 
11:11 heeft ook een diepe verbinding met zielsverwanten.
 
Wanneer we deze reeks zien, spoort het universum ons aan om aandacht te besteden aan onze gedachten en gevoelens. Het denken los te laten en te luisteren naar onze intuïtie.
 
De diepe ziel verbinding kan dus ook voor jezelf een teken zijn om steeds meer te vertrouwen op dat prachtige licht wat je bent.
 
De verbinding met een soulmate zegt niet dat je ook een liefdes relatie moet aangaan, daar zie ik heel vaak relaties door verbreken.
De soulmate verbinding is de verbinding op gelijke ziels afstemming en dat kun je niet in woorden uitdrukken dat voel je en dat geeft vaak de vlam in de pan. Maar die vlam is de sterke gelijke afstemming!
 
Op aards niveau ervaren we dit niet in ons liefdes leven dus je begrijpt dat dit heel verwarrend kan zijn.
 
November is de 11e maand en op 11 November komt het heelal samen om ons de ultieme kosmische wake-up call te geven.
 
Maar deze keer is het een directe lijn naar ons hart en ziel!
Joke Slagmolen
Insta @joke Slagmolen
FB Joke Slagmolen
Pinterest Joke Slagmolen

 

“There is something unusual about us. Something deeply spiritual. The way we fall into one another so naturally as if our love was carved from the earth. There are star systems bursting at our fingertips when we touch. We are in tune. Our hearts croon the same old song. The universe planned for it. I know it. I know it.“ ~ Beau Taplin