Wat een energie

JokeStandard2 Comments

Deel mijn bericht

Voel jij het ook vandaag? een energie zo intens en hoog in frequentie ik tol in mijn hoofd.
Wat ik ook doe ik blijf voelen of mijn hoofd 10 x zo groot is geworden en alles moet ( herkabaliseren)  her-kabba-leren, en dat is ook zo hoor ik de engelen van Lemurie en Atlantis zeggen. Ik leef in twee werelden en ik geniet vandaag van dit bijzondere fenomeen. De licht energieen ze trekken mij letterlijk omhoog en de frequenties suizen door mijn hoofd, niet zo gek dat ik tol dus. De val van Atlantis, waar jullie nu op aarde weer midden instaan krijgt een sterke verbinding met velen van jullie in de diepere cellulaire lagen in de hypofyse en pijnappelklier. Velen gaan zich bewust worden van de herhaling en de keuze hierin en de strijd mede schepper te zijn voor de nieuwe aarde maar vanuit de hogere lichtfrequenties opgebouwd. Vandaag is er een golf naar aarde gebracht die er al was maar waar jullie nu aan toe zijn om te ontvangen. Het werkt al een tijdje maar vandaag , juist nu op het aardse Hemelvaartsdag is dit de juiste toon die past in deze her-kabba-lisatie. Stilte in een diepre laag van zijn, het onthechting proces wordt voor velen afgerond en kunnen nu meer bij zich zelf blijven.De wonden van welleer zijn de vruchten van nu! zie de prachtige schoonheid van jouw stralende zelf en ga voorwaarts op je pad van licht om de aarde te omarmen in licht, liefde en kracht. leef de gelukkigste momenten en geniet van wie jij werkelijk bent. De nieuwe maan trekt als ware deze hogere energie naar aarde, naar jouw stralende licht koepel de hypofyse. Je kunt je ware zelf niet meer ontkennen en bent als mede schepper van het licht op aarde om je missie te volbrengen.

Verenig jullie krachten en bundel dit in een het hoogste licht stuur dit iedere dag naar de aarde en alle bewoners van de aarde, juist nu zo belangrijk om door te zetten en de energie door te trekken naar alle bewoners op aarde en natuurlijk voor moeder aarde zij, zij is de grootste kracht…..
©Engelen van Lemurie en Atlantis

 

Wat een mooi bericht en zo waar, en goed om te weten, dank lieve engelen!

Sluit je morgenavond 22 mei dus aan om 21.00 uur nieuwemaan meditatie live op mijn youtube kanaal joke slagmolen en abonneer je op mijn kanaal zodat je als eerste alle nieuwe filmpjes en info ontvangt.

Zie je morgenavond!

Joke Slagmolen

2 Comments on “Wat een energie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *