Op 23 mei is het Vollemaan in het teken Boogschutter. Recht daartegenover staat de zon in het teken Tweelingen. Tijdens volle maan ontstaat er een spanningsveld tussen deze twee tekens. Dat kan je wat moe, geprikkeld of emotioneel maken, maar iedere volle maan brengt ook nog eigen uitwerkingen met zich mee.

Waar de Boogschutter zoekt naar zingeving en de waarheid, is Tweelingen gefocust op dat wat dichtbij is. Tweelingen vindt het fijn als hij het nú naar zijn zin heeft, terwijl Boogschutter zoekt naar diepgang en een langetermijnvisie. Daarbij is Tweelingen tevreden als zaken luchtig zijn en blijven. Het is een sociale vlinder, maar echte diepgang kan Tweelingen lastig vinden.

Sluit je aan in de live vollemaan meditatie in een besloten groep?

Ga dan naar https://www.jokeslagmolen.com/deep-connection-mebership/  
Sluit aan in het membership met meer dan 100 Geleide meditaties, online chakra cursus, online pendel cursus, luister muziek/verhaal. en 1 x pm een live meditatie met een Q&A in een besloten groep.

Met de code  30%meditation ontvang je 30 % korting op een maand abonnement 

Met de code Korting40%jaar ontvang je 40 % op en jaar abonnement.

Message from the Angels

De afgelopen  tijd is  qua energieën best zwaar geweest in en buiten jezelf. De wereld lijkt nog meerop zijn kop te staan, niets zal meer het zelf de zijn hebben wij vaak aangegeven en zie….. Besef medestrijders van het licht dat alles nodig is om tot bewustzijn te komen. De hemel op aarde creëren we horen velen lachen om deze uitspraak en toch is het waarheid. Terug naar je innerlijke beleving, zware emoties, duistere kanten / lagen komen naar boven deze lagen zijn nodig om alles los te laten. Ze liggen al te lang op de bodem te wachten tot zij vrij kunnen komen. Deze lagen voelen niet fijn, zware emoties wil de mens te vaak nog niet voelen. Keuzes maken is lastig het wapen van angst regeert. De fase van open gaan, bloei en verlangen naar vernieuwing en verbinding is aangebroken. Om je heen hoor je geluiden over verbinding men is creatief aan de gang met dit thema. Hiermee zie je de verandering de zoals jullie op aarde noemen crisis, (nare) gebeurtenissen geven behoefte aan verbinding. Men gaat langzaam de handen inéén slaan in veel zaken die zich nu voordoen op jullie aarde. Eenheid, verbinding en verlangen zijn jullie thema’s zowel innerlijk als collectief. Kijk naar je leven op dit moment heb jij verbinding met jezelf? Met je ziel met je hart? volg jij je hart je passie?  Leef je vanuit hart en ziel? ©Aartsengel Gabriël en Haniël

Maanwater maken:

Neem een glazen fles of kan vul deze met bronwater, doe er een maansteen of bergkristal in en zet dit in het licht van de Vollemaan.  Maanwater drink je om je lichaam te zuiveren of andere rituelen mee te doen.