Vollemaan in waterman en zon in leeuw twee tegenstrijdig tekens die in ons de dualiteit nog meer losmaakt.
Herken je het de afgelopen week, de strijd die in je woelt, wel doen niet doen, ik kan het niet ik kan het wel, een ander is toch beter…………ik blijf bij het oude en het nieuwe dringt zich bijna op. Wat een ego gebrul zegt de leeuw!

Dit is natuurlijk ook het ego die met ons aan de haal is! Maar tem dat ego maar eens, en dat is nou net wat we niet moeten doen. In liefde accepteren en omarmen, de angst heeft onze liefde en aandacht nodig om zo in vertrouwen zich over te geven aan……onze kracht die wacht en wacht……

Maar wordt niet boos maar zeg aai aai en strijk over je mooie zachte wang om vervolgens in de spiegel naar jezelf te kijken en te zien hoe groots je bent!

Waterman zegt, gebruik mijn energie samen met de leeuw en de vollemaan om oude situaties achter je laten om plaats te kunnen maken voor vernieuwing, en met name, de (leeuwen kracht) in ons!

Mooi om zo te zien en te ervaren wat de vollemaan in het teken waterman met ons doet!

Wat merk je ervan?
Slecht slapen, hogere hart (kloppingen) energie, vlammende energie( lijkt op opvliegers), moeheid, dorst, slecht concentreren, wazig zien, hoofdpijn/duizelig.

Wat kun je doen?
Mediteren, wandelen, yoga, rust nemen, schrijven

3 augustus meditatie op youtube Joke Slagmolen, doe je mee?

Mediteren is ervaren!
Joke Slagmolen