De eerste volle maan van het jaar staat in kreeft en weerkaatst het licht van de zon in steenbok.

Kreeft is een waterteken, wordt geregeerd door de maan en heeft betrekking op de zonnevlecht ( je gevoelscentrum) en het 4e huis van thuis, gezin, ouders, moeders, baby’s, jeugd, genetica en familierelaties.
Sleutelwoorden om kreeft te beschrijven zijn: moeder, familie, vruchtbaarheid, onderbewustzijn, ouderlijke genetica, emoties, koestering, paranormaal begaafd, beschermend en fantasierijk.

Met zowel Mars als Mercurius retrograde , stroomt deze eerste maand van het Universeel 7 jaar in de numerologie met een meer introverte sfeer, de perfecte tijd voor innerlijke alchemie. Go with the slow-flow, geniet van deze tijd van een diep intuïtief gevoel, focus meer op het gevoel van hoe je authentiek wilt verschijnen in 2023, en veel minder op alle dingen en takenlijsten die je afleiden van je hart-waarden.

Als je probeert controle uit te oefenen , druk uit te oefenen om dingen in beweging te krijgen, of lange uren werkt om dat nieuwe project deze maand te lanceren, zul je merken dat je uiteindelijk meer gefrustreerd raakt door je inspanningen. Wazig in je hoofd, technische problemen, miscommunicatie, uitdagingen bij het verwoorden van je behoeften, het is veel beter om te wachten tot eind januari 2023, wanneer de energie gemakkelijker zal stromen. Deze Kreeft maan is een tijd om te genieten en te dromen van de mooiste en wonderlijke wereld , en om te voelen dat jij een rol speelt in deze mooiste verandering.

De VOLLE MAAN in het waterteken kreeft zegt iets over gevoelens en emoties en juist in deze volle maan versterkt wordt.
Dus jij als supergevoelige je kan met deze maan nog een tikkie emotioneler worden. Misschien merk je het al dat je veel emotioneler bent, gevoeliger of overweldigd bent door emoties. Tranen van vreugde voor een wereld die ontwaakt. Tranen van verdriet om wat verloren is gegaan. Tranen van opluchting dat er verandering in de lucht hangt. Laat deze volle maan de emotie met gracieus gemak door je heen bewegen, je helpen je over te geven aan het heden en dankbaar te zijn voor het geschenk van het leven zelf.

De ZON in STEENBOK weerspiegelt al het harde werken wat je hebt gedaan. Sta jezelf toe alles te erkennen wat je hebt bereikt in termen van persoonlijke groei en ontwaken. Laat jezelf niet verzanden in alles wat je niet hebt bereikt (Steenbok kan een beetje pedant worden met die checklists), maar concentreer je liever op alles wat je hebt bereikt en waartoe je bent gestegen in een nogal buitengewone tijd van verandering op de Planeet Aarde !

Potentieel volle maan
Kreeft wordt geregeerd door de Maan, dus de Maan is het meest thuis wanneer ze door Kreeft reist, en drukt zichzelf uit doormiddel van een diep hart-gevoel .

De Maan vraagt je ​om naar binnen te keren naar je mooie, prachtige hart te gaan en je groei en transformatie in liefde te omarmen. En ze herinnert je eraan om goed voor jezelf te zorgen, de tempel van je lichaam, het HUIS van je ziel. Je lichaam die je geneest en je ziel die je begeleid via je intuïtie.

Zachtheid, liefdevolle reflectie en het leven vieren is het thema van de Kreeft Volle Maan. En terwijl je deze tijd aanneemt om te pauzeren en te bewegen in het Hart van je aardse THUIS, zal deze Volle Maan je begeleiden om de ​​LIEFDE te ontdekken die niet alleen geneest, maar die al die tijd in je aanwezig is geweest. EEN LIEFDE die je door 2023 zal laten stromen, meer ontwaakt, verlicht, aanmoedigt en je bent gepassioneerder dan ooit tevoren!
WOW kom maar op!