Voel jij het ook?

JokeStandard2 Comments

Deel mijn bericht

Voel jij het ook, de sereniteit, de intense liefde? Ik kijk naar buiten terwijl ik aan het schrijven ben en zie de prachtige wolken lucht de zon die niet helemaal door wil komen vandaag. Ik voel de rust van de buurt omdat het vakantie tijd is. De Engelen en de lichtkinderen samen met Adame, Thomas en Celestine staan om mij heen. Het is wederom weer druk in mijn kamer.  De liefde deze prachtige licht wezens  geeft me een intens gevoel van liefde, sereniteit en geborgenheid. Liefde, er is zo´n enorme stroom van liefde op jullie aarde gekomen en deze hogere liefde energie stroomt door. Omring je met deze prachtige hoger  energie van liefde hoor ik de engelen zeggen. Liefde het is een woord maar een diep gevoel. Liefde kun je in alle vormen tegenkomen. Soms is het moeilijk om liefde te ontvangen omdat er misschien angst is om gekwetst te worden of weet je niet hoe je liefde toe moet laten.  Aartsengel Zadkiël zegt: We weten hoe moeilijk het is om liefde te voelen wanneer iemand boos is. We weten dat het moeilijk is om liefde te voelen wanneer de ander je pijn doet, maar vaak is de pijn een boodschapper, en wil zeggen: ” op een of andere manier ben je afgedwaald van je liefdevolle zelf, blijf trouw aan je eigen hart. We weten hoe moeilijk het is om liefde te voelen wanneer mensen / dieren om ons heen sterven. Misschien kun je het gaan zien dat zij klaar zijn met hun lessen/ervaringen op aarde. Maar zullen altijd in liefde om je heen zijn. Liefde, een prachtige energie en voor velen nog altijd een woord. Open je hart ongeacht welke pijn je tegen komt. Liefde het is de hoogste waarheid. In liefde kan alles opgelost worden in liefde kan iedereen met elkaar samen leven. Wij de  Engelen zijn pure liefde en zullen enkel werken/handelen vanuit deze liefde. Jij bent naar aarde afgedaald om liefde te creëren, eerst in je eigen hart/wereld om vervolgens liefde te verspreiden. Aks een kleine druppel zal jou liefde stroom over de aarde vloeien en zullen alle druppels waar ook op de aarde elkaar ontmoeten om vervolgens verder te stromen. Zo ontstaat er een unieke liefde stroom die alle harten zal raken. Begin vandaag en twijfel niet aan liefde. Wanneer je dit doet ontken jij jezelf!

Stroom mee en blijf de vlam van liefde voeden vanuit je prachtige hart en zie het stralende liefde -licht wezen wat jij bent!

Dan knikt Aartsengel Zadkiël naar mij en zie ik de engelen en de lichtkinderen langzaam mijn kamer verlaten, ik kan weer verder met schrijven.

2 Comments on “Voel jij het ook?”

  1. Ik voelde de liefde door mijn hart stromen dat ik vandaag en foto toe gestuurd kreeg van onze zes dagen oude klein dochter met haar oogjes open zo lief mijn hart stroomde van liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *