Voel jij het ook?

JokeStandard1 Comment

Deel mijn bericht

Voel jij het ook al de afgelopen tijd? Moe keelpijn, grieperig, extreem hooikoorts, dichte holtes, tranende ogen,  rusteloos, watten in je hoofd en oren, onrustige aarding, geen fut, onrustig slapen? We zitten een een energetische verschuiving en daar past ons licht-lichaam zich aan door te gaan schonen. Het oude moet eruit en dat gaat gepaard met deze klachten.

Het voelt voor mij zo dubbel aan de ene kant is er een intens mooie energie die zo hoog is dat de aarding ook regelmatig van slag is en we ons moeten her- gronden. Dus een stevige manier zoeken en dit is ook met het kroon chakra die nog meer beschermd moet worden maar ook zo hoog naar het licht rijkt!
 
Oude geblokkeerde lichamelijke energieen zijn we aan het opschonen en dit gaat natuurlijk op in de stroom naar de vollemaan van 01 oktober. Ram is het teken van de vollemaan en die kan best door rammen in onze innerlijke stukken en 31 oktober de tweede vollemaan in oktober( blauwe maan) staat in stier dus best leuke uitdagende tekens. 
Wat voor mij vooral voelt is dat we in een diepe heling proces zitten. De afgelopen weken in alle meditatie groepen hoorde ik veel mensen last hebben van het keelgebied. 
 
Heling van het keelchakra en dat zegt, ‘wat moet er nog uitgesproken worden wat moet er nog geuit worden wat er al heel lang zit’ ! De Atlantiërs nu met velen op aarde zijn help ik om weer te gaan staan voor wie ze werkelijk zijn! Terug halen wat er achter is gebleven 30.000 jaar gelden. Voor velen nog een wazig gebied maar we gaan steeds dieper en dieper en kunnen alles terug halen wat we nodig hebben om heel te worden. De reading en regressie sessies gaan veelal over Atlantis en ik ben van mening dat waar we nu op aarde mee te maken hebben de herhaling is van de laatste val van Atlantis. Waar kies je voor?  angst en het duister of voor het licht en vertrouwen?
 
Dus je begrijpt dat we steeds op diepere lagen schonen en door aan ons zelf te werken groeien we naar een hoger bewustwording en komt er steeds meer informatie vrij waardoor we kunnen gaan staan voor wie we werkelijk zijn!
Door deze diepe processen waar velen nog niets van begrijpen is het goed om bewust te gaan worden van jezelf. 
De vollemaan van oktober laat zich twee keer zien 1 oktober in ram en 31 oktober in stier ( dit noemt men ook een blauwe maan) ook is het dan Halloween dus wat een energieen!
 
Wat is goed voor lichaam en geest in deze fase? Eet licht verteerbaar voedsel en drink zoveel water als je lichaam verlangt. Maak ruimte voor ontspanning en sport/ yoga en meditatie. Als je meer slaap nodig hebt, ga slapen.  Ga naar buiten, geniet van de prachtige natuur, en heb jezelf vooral lief!
 
Tips voor de vollemaan energie, schrijf alles wat maar in je hoofd blijft terug komen eens echt op ( dus gewoon met pen en papier) kijk dan naar een paar dagen wat de rode draad in je schrijven is.
 
Slaap je slecht met vollemaan? accepteer dit en ga lekker mediteren. De maan wil je waarschijnlijk laten weten/zien wat je nog niet eerder wilde of kon zien.
Het trekt je als ware uit je lichaam dus je bent zo hyper dat je te wakker bent, een amethist onder je kussen kan helpen een labradoriet zorgt dat je beter in je energie veld zit en daardoor meer contact hebt met de aarde.
 
Zet je kristallen en water in de stroom van de vollemaan, dit kan twee dagen voor en twee dagen na volle maan.
 
01 oktober om 21.00 uur op Youtube de live meditatie Vollemaan in Ram! Ben jij er ook bij?
© Joke

One Comment on “Voel jij het ook?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *