Kom je ze ook wel eens tegen en vaak op onverwachte momenten of plekken? mooie witte veertjes, klein groot wit of zelfs met mooie kleuren.
De witte veertjes zeggen je vaak iets over de situatie waar je in zit of bevestigen iets waar je over loopt te piekeren of je hebt een vraag gesteld aan de engelen met de veer geven ze je een teken.
Soms heb je geen vraag gesteld of weet je eigenlijk niet zo goed waarom je op dezelfde dag veertje tegen komt. Het eerste wat in je op komt of de persoon waar je als eerste aan denkt is vaak het teken van het veertje, een groet ze laten weten dat ze er zijn, een duw in de rug, troost enz. De veertjes kunnen je ook aanmoedigen een andere keus te overwegen of je adviseren in een bepaalde situatie.
De veertjes zeggen ook vaak dat de engelen bij je zijn en dat je niet zo moet twijfelen.
Grote veren zeggen vaak iets over de afstemming op indianen, sjamanen, wijsheid en rituelen.
De kleuren in de veer zeggen iets over de engel. Deze specifieke engel wil je helpen op je pad of laat weten via de veren bij je te zijn en contact zoekt via de veer. Heb je er wel eens om gevraagd? Een teken van de engelen doormidden van veertjes. Je bent gewaarschuwd…..de veertjes kunnen zomaar ineens op je pad verschijnen. Ik weet zeker dat het een glimlach op je gezicht tovert
. Witte engel, Ischmaël heeft mij door middel van witte veren zoveel aangereikt…..je kunt meer lezen in mijn boek Engelen om je heen,  Engelen en meer en Surrounded by Angels

Laat de magie van de veren in je leven verschijnen en geniet….!

Joke Slagmolen
www.jokeslagmolen.com