Van macht naar kracht

JokeStandard4 Comments

Deel mijn bericht

Ik trek een kaart voor allen op aarde en tevens ook voor moeder aarde, wordt er aangegeven door Aartsengel Michaël. Ik weet ook gelijk welke kaarten set ik moet pakken. Ik schud de kaarten met de vraag om een boodschap voor allen op aarde, ik trek Sofia, en moet gelijk glimlachen, Sofia een mooie energie, ze komt in meditatie ons vaak bezoeken met mooi berichten.

Ik schrijf vaker over deze energie, kracht! Voel ook dat dit al een missie bij mij hoort, ik vertegenwoordig de Maria Magdalena energie. Het voelt goed om me hiervoor in te zetten en als mede scheper van de nieuwe aarde jouw hierin aan te raken.

Hieronder in het kort wat deze kaart voor ons allen te vertellen heeft .

Doordat  de aarde naar een hogere energie niveau wordt getild, komen veel duistere gebeurtenissen en energie patronen naar de oppervlak in het bewustzijn. Jullie  kunnen ze niet meteen plaatsten omdat ze doorgaans betrekking hebben op vorig levens of hun oorsprong vinden in het collectieve bewustzijn van de aarde. Om ze te kunnen transformeren moeten jullie het toelaten ze nog één keer te voelen, al kan dat zeer beangstigend zijn. Zorg ervoor dat je goed geaard bent en dat je je gevoelens en gedachten op een rijtje hebt. Jij werkt mee aan het verlossingsproces van de gehele aarde. Door jouw vrouwelijke scheppende energieën te accepteren en er moeite voor te doen te begrijpen waarom dingen gebeuren, welke kosmische wetten werkzaam zijn en hoe je ze voor je ontwikkeling kunt gebruiken, stapje over de drempel heen die het licht en het duister van elkaar scheidt. Door jouw streven naar licht verwerf je kostbare kennis. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Op de weg van verlichting is de weg al het doel. Jij zult alles zo aantreffen als voor jouw ontwikkeling gunstig is. Herken jezelf daarom in de bijzonderheden van jouw leven. Het moet geen straf zijn. Maak gebruik van het potentieel van het hele universum!

Eens was de vrouwelijke energie de heersende kracht op aarde. De voorchristelijke tijd, matriarchaat genoemd, werd afgelost door het patriarchaat- de heerschappij van de mannelijke pool. In die tijd was de vrouwelijke energie dus dominant en bezat ze de heerschappij op aarde door de mannelijke energie te onderdrukken.Tijdens het wisselen naar het patriarchaat gebeurde het tegendeel, de vrouwelijke kracht werd onderdrukt en vernederd. Beide principes hebben leer ervaren door hun tegenpool. Dit uit zich in de vorm van trauma in het aardse geheugen en alle diepe littekens in jullie. Jullie zijn allen verbonden met het collectieve bewustzijn van de aarde en dragen duizenden jaren oude verhalen in jullie emotionele lichamen. Het verschijnen van Sofia duidt op de noodzaak dit karmische letsel te helen, de schok uit het aardse geheugen te wissen en de mannelijke en vrouwelijke pool met elkaar te verzoenen, macht om te zetten in kracht.

Ik denk dat dit een heel mooi bericht en uitleg is voor allen op aarde, misschien begrijp je nu waarom alles wat er op aarde en in je leven gebeurt, niet zo maar gebeurt. Ik begrijp ook dat niet iedereen dit zo al kan zien.

Kaartenset: Grote Aarstengelen kaarten van Ultrike Hinrichs 

© Joke Slagmolen
www.jokeslagmolen.com

4 Comments on “Van macht naar kracht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *