Uranus retrograde in stier begint op 12 augustus 2019, en eindigt op 10 januari 2020. Uranus retrograde 2019 brengt verandering en opwinding in je leven zonder je overstuur te maken of chaos in je leven te brengenVanwege de betrokken planetaire aspecten is de verandering eerder positief. 

Retrograde lopen van planeten markeert zeer grote veranderingen in ons leven en richt de energie zich naar binnen. Vrijheid staat symbool voor deze Uranus retrograde. Wat wil je nog vasthouden buiten/binnen jezelf? Wat is  voor jou innerlijke vrijheid?

Uranus een teken van originaliteit, geestelijke zelfstandigheid, vindingrijkheid, behoefte aan vrijheid, en symbool van nieuwe technologie.

Uranus staat voor waarheid die groter is dan jezelf; een universele waarheid die zegt dat elk mens in wezen vrij is. Uranus retrograde geeft verrassende veranderingen, en let op je intuïtie in deze fase. Ook vriendschappen gaan opnieuw onder de loep en worden beoordeeld of ze gebaseerd zijn op vrijheid.

Uranus zal ook verfrissend uitpakken en je losschudden uit je starre denkpatroon.
Zie je plots verborgen talenten en ben je in staat vanuit dit nieuwe inzicht vrij uitzicht te krijgen op het volgende gedeelte van je pad.

Ik wens je een mooie Uranus retrograde fase!

Joke Slagmolen