Ik gaf al eerder aan dat er mooie energieen aankomen!

Sirius is de planeet van hoger bewustzijn, vrijheid en technologische vooruitgang. Het is een planeet van een zeer hoge frequentie en wordt al lange tijd vereerd door de Maya ‘ s en de oude Egyptenaren.

Voor de oude Egyptenaren was Sirius een zeer bijzondere ster en stond bekend om zegeningen van overvloed, vruchtbaarheid en een wedergeboorte. De Egyptenaren geloofde ook dat de zielen,nadat ze de aarde verlieten naar Sirius zouden gaan.
Vele oude culturen geloofde ook dat er andere vormen van leven op Sirius is dat contact maakt met de aarde. Andere oude beschavingen geloofde ook dat de energie van de zon en Sirius, een teken van verlichting en waarheid geeft op de aarde.
Dit licht was voor een nieuwe evolutie of manier van zijn. Dit licht is voor de wedergeboorte voor iedereen die leeft op aarde.
Sirius is nog feller dan onze eigen zon. In feite geloofde men dat onze zon een lamp van de fysieke wereld was, Sirius was de verlichter van de spirituele wereld.
Toen Sirius en de zon elkaar ontmoeten werd verondersteld dat de energie van Sirius zeer krachtige is en ook invloed heeft op de planeet aarde.
De aarde met de vollemaan en De Maria Magdalena energie in samenwerking met Sirius is dit een tijd van intuïtieve reflectie en hoger bewustzijn. Een tijd waar we ons kunnen verbinden met onze innerlijke kracht.
Als de vollemaan(24 /7) de zon, MM (22/7) en Sirius(21/7) elkaar ontmoeten wordt het een sterke en krachtige tijd voor het maken van bewuste veranderingen, spirituele vooruitgang en nieuwe inzichten in onze persoonlijke en de wereld.
Deze energie is zeer gunstig voor vrijheid, (daad)kracht, keuzes, opstaan, grenzen aangeven en harmonie.
Het is ook bijzonder gunstig voor technologie en uitvindingen