Onvoorwaardelijke liefde – de Goddelijke moeder

Dank Goddelijke moeder dat u mij  helpt met geven en ontvangen. Dank voor de onvoorwaardelijk  liefde die ik ontvang.
Ik ben gezegend door de begeleiding en ondersteuning van de Goddelijke moeder op dit moment. Haar zorgzame en liefhebbende geest vult je energie, zodat je weer kan voelen. Samen met haar en de engelen, zij weet dat je je soms ongeliefd voelt en de liefde delen met anderen. Je hebt zo veel gegeven van jezelf in het leven en het is tijd om liefde te ontvangen.
Je bent nooit te oud om bemoederd te worden, en de goddelijke moeder stuurt haar zegeningen naar je op dit moment, zodat je veilig haar liefde kan ontvangen. Je wordt juist nu aangemoedigd om van jezelf te houden en om te zien dat je liefde verdient zodat de Goddelijke moeder kan werken met je engelen zodat genezing en wonderen in je leven plaats vinden. Je bent een wezen van onvoorwaardelijke liefde – het is heel natuurlijk om te beminnen en bemind te worden, want het is wie je bent!
De energie van de goddelijke moeder stroomt door elk geloof elk systeem in op de aarde. In india wordt ze gezien als Shakti en Parvati, in het oosten wordt ze gezien als Quan yin en in veel andere landen wordt ze gezien als Mary/Maria. Hoe je haar ook noemt, ze bestaat in ons allen. De Goddelijke moeder is Maria de koningin van de engelen. Welk gezicht of naam je haar geeft, ze zal er altijd voor je zijn.

© Joke Slagmolen
www.jokeslagmolen.com