Nieuwe maan in kreeft

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Geeft nadenken over je plaats in de wereld en hoe verbonden je bent met alles wat er daarbuiten gebeurt. Werk je mee aan het creëren van positieve verandering, of kun je meer bijdragen? Tegelijkertijd zul je een aantal stevige gedachten hebben over wat er nodig is om je veilig en zeker te voelen, zowel bij jou thuis als in je vel. Heb je het gevoel dat je er nog niet ~ precies ~ bent? Het is tijd om het allemaal uit te zoeken, of je nu naar een nieuwe plek wilt verhuizen of wilt werken aan een beetje zelfredzaamheid. Het gaat echter niet alleen om diep nadenken. Deze nieuwe maan zal je ook de kleine dingen in het leven laten waarderen. Gedurende deze tijd zul je je best doen om te leren vergeven en vergeten – makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.

Neem tot die tijd, de tijd om een ​​beetje te investeren in je persoonlijke groei. Je bent het waard!

De volgende nieuwe maan is op 20 juli, ook in het teken Kreeft. Het is absoluut zeldzaam om binnen een jaar twee nieuwe manen in hetzelfde teken te hebben.

De zonsverduistering geeft ook net als de nieuwe maan vernieuwing maar op diepere lagen dat wat nog niet zichtbaar was wordt zichtbaar en kun je dan als een keerpunt beschouwen.

Vijf dingen die je kan doen tijdens deze nieuwe maan
1. Beoordeling.
Kijk terug en ontrafel de patronen die zich in je leven herhalen. We gaan naar het tweede deel van 2020, kijk dan terug op je doelen voor dit jaar, nog steeds relevant? Zo niet, wat kan je er aan veranderen?
2. Plant zaden voor je toekomst.
Wanneer de zon verduistert en de nieuwe maan 2x in het dezelfde teken staat ( juli ook)  geeft dit mogelijkheden. Gebruik het om nieuwe ideeën te ontluiken.
3. Geef jezelf de ruimte om je emoties te voelen.
Nieuwe maan in kreeft brengt diepe emoties naar de oppervlakte. Gun jezelf, indien nodig, de tijd om te huilen. Geef jezelf de ruimte om je gevoelens te ordenen.
4. Plan een maanritueel.
Nu de zomerzonnewende en de nieuwe maan zo dicht bij elkaar liggen, is dit het moment om je bewust te worden van je innerlijke (heks) . Geef jezelf de vrijheid om een ​​ritueel te plannen en uit te voeren om je vrouwelijke schoonheid, de Maria Magdalena energie, de seizoenen van de natuur, en je verlangens te eren. Verenig je met je energetische vrienden en kies bewust voor dit moment in tijd en ruimte.
5. Onthoud dat succes geen race is, het is een ritme.
Terwijl we verder gaan in het zomerseizoen en de maan in  kreeft is , probeer je te focussen dat hoe sterker we het ritme van de natuur eren en volgen, hoe sterker we worden. Als je moet rusten, rust dan! Neem de tijd voor jezelf. Je gaat en bent precies waar je moet zijn. En er is niets mis met een beetje me time en goed voor jezelf zorgen.
Door de chaos die overal ter wereld is ontstaat doemen er grote uitdagingen op. Op persoonlijk niveau worden we gedwongen te kijken waar we persoonlijke pijn nog kunnen helen om vollediger in onze kracht, passie en doel te stappen.
De wereld heeft je nu meer dan ooit nodig, vooral omdat onze maatschappelijke pijn haarscherp aanvoelt. Ren niet en verstop je niet , maar wees dapper en aanschouw de volle waarheid!
Ondertussen onthult zich een het nieuwe van je levensdoel. Mis de kracht van dit moment niet. Het is belangrijk.
Nu aan jou! Wat doet de nieuwe maan met jou? Laat het me weten in een reactie
Joke Slagmolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *