Weegschaal is een luchtteken en wordt geregeerd door Venus, de planeet van schoonheid en liefde en het zevende huis van partnerschappen, zakelijke contracten en huwelijk. Nieuwe maan in Weegschaal gaat over het vinden van balans in je leven en het dienen van iets groters dan jezelf.

Relaties is het thema. De relatie die je hebt met jezelf, natuur, evenals de relatie die je hebt met anderen. Dit gaat ook over zakelijke relaties, de overtuigingen over jezelf en de wereld.

De Nieuwe Maan roept je nu op om de Juiste Relatie aan te gaan, niet alleen met jezelf en elkaar, maar juist nu ook in de Juiste Relatie met de Aarde. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de aarde voor de komende generaties. Je hebt deze taak op je genomen toen je naar aarde afreizende.

Het eclips seizoen is weer begonnen en we starten met een Zonsverduistering en dit kan zorgen voor onrust in je leven. Het biedt je de kans om je leven opnieuw te beoordelen of opnieuw te evalueren. Nieuwe beslissing nemen zodat je de sprong neemt naar verandering.

Reminder voor het membership, 14 oktober nieuwemaan meditatie om 10.00 uur in besloten groep.