Neem het pad dat het meest resoneert met jou ziels afstemming.

Luister naar je lichaam, laat je hart spreken en geef je geest de ruimte en vrijheid om te ontdekken.
Kies niet voor logische uitleg, voorspelbaarheid of gegarandeerde resultaten. Dit is niet hoe de weg van de ziel zich zal onthullen.

Je ziel wilde nooit een voorspelbaar, beperkt of overdreven-comfortabel leven. De ziel hunkert – en is bedoeld voor – groei, uitbreiding, constant leren, vrij zijn van angst, kwetsbaarheid en openbreken, eerlijkheid en openbaring, diepe vernieuwing, ontdekken van nieuwe gebieden. Je ziel wil eenheid het samensmelten op het niveau van het collectieve hart.

Het ego wil veiligheid, betrouwbaarheid, comfort in plaats van groei, beperking, harde vonnissen, concurrentie waarmee emotionele afstand wordt gecreëerd, zware patronen die voorkomen dat groei, een focus op alles behalve van de levens- lessen, en luisteren naar het hart.

Het pad van de ziel voelt vaak als een verleidelijke nog onzeker mysterie, want dat is wat het is. De grote onbekende is het rijk van de ziel. Om je diepste gevoel te ontdekken is het bevredigende doel je leven op aarde, moet je wel het mysterie aangaan en je volledig onderdompelen in de onbekende essentie van het leven.

Je geest en het ego wil wanhopig de controleren vasthouden en regie blijven houden op je beslissingen. Vooral wanneer je begint te vertrouwen op je intuïtief weten geest en ego je te misleiden.  De geest neemt elke truc aan om je te weerhouden opnieuw verbinding te maken met je innerlijke leiding. Weerstand komt omhoog, elke angst, elke twijfel en alle reden waarom het gevaarlijk is om de  route naar je nieuwe pad /beslissing te nemen.

Je ziel geeft je duidelijke aanwijzingen  die Goddelijk geïnspireerd en geleid worden. Je zult een onverklaarbare energetische warmte en verbinding voelen wanneer je de juiste connectie hebt. Dit gevoel zal je leiden naar de allerhoogste ervaringen in je leven.


Deze gevoelens zullen aanleiding zijn voor je ego om te protesten en begint opnieuw het proces van alle oude angst en twijfel loslaten. Gevoel van angst ontstaat vaak als je bezig bent enorme stappen te zetten in je leven. Leren om te vertrouwen op je gevoelens je intuïtie je stralende ziel is het doel…..

Joke Slagmolen