Maansverduisteringen brengen je altijd waar je moet zijn. Ze begeleiden je altijd in de goede richting en ze onthullen je altijd precies wat je moet weten en waar je heen gaat.
Omarm de energie van de Maansverduistering, gebruik haar kracht om te zuiveren, los te laten en te reflecteren in de wateren van je eigen hart en ziel.
Maansverduisteringen geven ook de mogelijkheid om ons een deel van ons ziels contract of ziels pad te onthullen.
Verduisteringen zijn een leidende hand vanuit het universum en onthullen ons het volgende hoofdstuk van groei dat zich voor ons klaarmaakt.
Om deze symptomen tegen te gaan, is het belangrijk om te begrijpen welke tekens de kosmos je tijdens een Eclips probeert te tonen.
Het afstemmen en uiten van je creativiteit
Ontspannend werk doen
Sporten en voldoende rust nemen dit kan ook helpen om je lichaam in balans te brengen.
Zelfliefde
Visualiseren van blauw licht om je heen
Werken met kristallen is zeker ook een geweldige manier om de heftige energie die de Eclipse kan brengen, te temperen.
Alle witte, blauwe, roze of paarse kristallen werken meestal heel goed voor de maan-energie, maar vertrouw en volg je intuïtie bij het kiezen van het perfecte kristal om mee te werken.
Iedereen zal de effecten anders ervaren.
Maansverduisteringen zijn keerpunten. Het zijn punten van wedergeboorte, het zijn punten van sterk geconcentreerde vrouwelijke energie, en dit alles stelt ons in staat naar binnen te gaan en onze hoogste waarheid uit te werken!
Joke Slagmolen