Lichtdagen

JokeStandard4 Comments

Deel mijn bericht

Dit zijn dagen die worden ondersteund door de bron, en de vele afgezanten die uit het hogere rijk van licht komen, om je te helpen je innerlijk licht te upgraden.

Misschien heb je het al gevoeld dat er een sterke energie is op aard, een energie vol met een krachtige liefde en licht stroom.

Deze week tijdens de meditatie groepen worden we door AE Gabriel geholpen bij deze upgrade en afgestemd op de engelen van Atlantis. Prachtige transparanten turkoois/aquamarijn engelen. Ze stromen uit de zee en tijdens de activatie word het lichtlichaam weer afgestemd op deze energie. Ons aards lichaam heeft tijd nodig om deze energie op te nemen en is al vanaf de vollemaan van vorige week bezig te openen. Lichamelijk klachten zoals duizelingen, hoofdpijn, licht griep, hoofd/nekpijn bloedruk van slag. Veel deelnemers komen al binnen met de Mmmm het gaat energie, het is zwaar, voel me niet lekker ect. Tijdens de sessie wordt  het ons duidelijk gemaakt door AE Gabriel wat er speelt en dat dit mn te maken heeft met de komst van de Atlantis engelen. Het Atlantis gebied tussen borst en kroon chakra wordt vrij gemaakt zodat de afstemming van Atlantis vrij komt. De vlam van ons Godslicht brand in het hart, thymus en keel chakra om zo alles te openen wat er nog voor zit om volledig de engel van Atlantis te zijn.

De tijd naar kerst, het feest van het licht, is ingezet en hiermee worden we aangeraakt in ons Christus/Godslicht, en hiermee met de lichtdagen. Zodat we NU staan voor dit licht. Het licht wat we zijn….en het nooit meer loslaten!Je bent een licht, een licht brenger, een pionier van de waarheid, afgestemd op hogere frequenties.

Weet dat je wordt geliefd en gekoesterd door ons de Engelen!
Affirmatie: Ik weet dat de engelen mij liefhebben. Mijn hart is gevuld met onvoorwaardelijke liefde van de Engelen

©Joke Slagmolen

4 Comments on “Lichtdagen”

  1. Dank. Ik ga veel wandelen aankomende tijd om weer bij mezelf te komen. Veel geleerd afgelopen jaren en ik denk veel gegeven….aan mensen om mij heen. Ik kwam veel veren op straat tegen dus de engelen waren er voor mij. Dank voor dit blog.

    1. Wat goed dat je nu meer aan jezelf denkt en je de engelen om je heen ervaart doormiddel van de veertjes op je pad! Liefs Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *