Ik ben er zeker van dat je het met mij eens bent dat het een zeer volle en intense tijd is. Net als ik ben je dan ook dankbaar dat het de komende tijd ( ca. twee jaar) tot een climax zal komen.

De tijd raast voorbij en in die tijd zijn wij op aarde.

We zijn op het punt waarop je ziel steeds meer verbinding maakt met je ziels missie en dit begint nu vorm te krijgen in de realiteit. Het is misschien nog niet duidelijk, het kan alleen maar een gevoel of een hint zijn. Wijs het niet af met je ego. Laat het gewoon binnen je tijd ontvouwen, zoals het de bedoeling is.

Er zijn ” krachtige energieen” in de nieuwe tijdlijn van de aarde, het mega ontwaken!

Op dit moment is de aarde ook afgestemd op een donkere wolk van kosmische materie genaamd de ” great rift ” of ” dark rift ” of ” het kaft word van het koren gescheiden” . Dit is een tijd van grote kracht en potentie, zoals een kosmische bliksem storm. Het is een tijd van kosmische waarheid en alles zal vanuit onze ziel ontwaken.

Dus als je het gevoel hebt dat je in een tijd van grote turbulentie leeft, zoals een kosmische storm, dan zou je inderdaad gelijk hebben.

Ga met vertrouwen en voorzichtigheid verder op je pad, blijf geconcentreerd en voorzichtig.

Concentreer je op het huidige moment, en zorg ervoor dat je hebt wat je nodig is om het door te gaan.

We gaan nog een strijd in en zullen zij die de macht willen houden er alles aan doen om de teugels strak te houden. De teugels die langzaam uit de greep glijden.
Het voelt voor mij in de onderlagen dat er meer ruimte is ook al lijkt dit nog niet zichtbaar.

De afgelopen tijd voelde het heel zwaar. De 12/12 zorgde ervoor dat de zwaarte om werd gezet in licht en ruimte .

In deze shift samen met de 21/12 energie is het mega ontwaken nog verder uitgebreid, en wordt er weer een enorme grote groep bewust!

Alles heeft tijd nodig!

Het is een gezegende en heilige tijd in de kalender van een heilige tijd op de prachtige planeet aarde.
Joke Slagmolen