Hoe je de energie van 2023 ervaart, zal afhangen van de vibratie van je eigen Persoonlijke Jaar .

Je persoonlijk jaarnummer in de numerologie geeft een diep inzicht in de mogelijke thema’s en levenservaringen in elk kalenderjaar. Elk persoonlijk jaar maakt deel uit van een cyclus van 1 tot en met 9 jaar die je leven kleurt met potentiële kansen, uitdagingen en geschenken van inzicht.

Het lezen van je unieke persoonlijke jaarnummer in combinatie met het wereldwijde 2023 Universal 7 jaar geeft een dieper begrip van de grotere cycli van de aarde/de mensheid en de invloed die dit kan hebben op je eigen ervaringen van je persoonlijke jaar.

Bereken je persoonlijk jaar
Om je persoonlijk jaarnummer te berekenen , neemt u uw geboortedag, voegt u deze toe aan uw geboortemaand en voegt u deze toe aan het huidige jaar 2023 – door alle afzonderlijke cijfers bij elkaar op te tellen. Als de som van deze cijfers een dubbel cijfer is (bijv. 34), tel dan deze cijfers bij elkaar op om het getal terug te brengen tot een enkel cijfer (bijv. 3 + 4 = 7).

Ik ben bijvoorbeeld geboren op 16-8
1 + 6 + 8+ 2 + 0 + 2 + 3 = 22 ( een meestergetal)
In 2022 zit ik in een Persoonlijk 22 Jaar

Is jou einduitkomst bv 12 dan tel je dit weer op en dan wordt het een 3.
11 en 22 zijn meestergetallen en dit tel je niet op.

Lees hieronder wat jou jaargetal betekent.

PERSOONLIJK JAAR Nummer 1:
Sleutelwoorden: Nieuw begin, wedergeboorte, begin van een nieuwe cyclus
Dit jaar staat voor een nieuw begin terwijl je een nieuwe 9-jarige cyclus van groei en evolutie binnenstapt. Je voelt je vitaal, enthousiast en gemotiveerd terwijl je nieuwe doelen en visies stelt voor je nieuwe levenscyclus. Je hebt veel wijsheid opgedaan in de vorige cyclus en je hebt nu de keuze om deze wijsheid in praktijk te brengen in deze volgende cyclus. Een Persoonlijk 1 jaar gaat niet alleen over het leggen van de basis voor deze hele nieuwe cyclus, maar het gaat ook over actie ondernemen en fysiek de zaadjes planten om kansen te creëren in de komende 9 jaar.

PERSOONLIJK JAAR Nummer 2:
Trefwoorden: Geduld, Beslissingen, Ritme
Een persoonlijk 2 jaar gaat over relaties en keuzes maken. Een 2 jaar kan je frustrerend ervaren omdat het van buiten je kan lijken op vertragingen, obstakels en veel wachten! Na ‘het zaad te hebben geplant’ in jaar 1 begon het wortels te krijgen en werd er een fundamenten gelegd, en in jaar 2 ‘begint het zaad te groeien’ waarbij de scheut in ‘2en’ breekt en zaken ontspruit. Je bent in een positie om je persoonlijke keuzes van jaar 1 te zien, en daarom is het een jaar van reflectie en begrip ‘wat is er nodig om deze 9-jarige plant te laten groeien’. Misschien moet je je visies aanpassen, nieuwe mensen ontmoeten om je te helpen bij je doelen en keuzes.

PERSOONLIJK JAAR Nummer 3:
Sleutelwoorden: plezier, vreugde, overwinningen vieren
Zoals het gezegde luidt ‘alle goede dingen komen in 3-en’… dus in een persoonlijk 3-jaar zul je enkele ‘overwinningen’ in je leven zien. De keuzes die je in jaar 2 hebt gemaakt, gaan hun vruchten af ​werpen in jaar 3. In een persoonlijk 3 jaar zul je meer vertrouwen hebben waardoor je dingen meer aantrekt. Dus dit jaar kan het zomaar zin dat je dingen in de schoot geworpen krijgt, of het nu gaat om zaken, relaties of je financiën. Let er echter op dat je niet overal ‘JA’ op zegt, want dan kun je het jaar afsluiten met een burn-out of overbelasting. Gebruik dit jaar je charme om te delegeren en tijd vrij te maken om te spelen en de overwinningen te vieren… doe iets met deze tips want je kan ze volgend jaar nodig hebben.

PERSOONLIJK JAAR Nummer 4:
Sleutelwoorden: Verantwoordelijkheid, Karma, hard werken
Waar jij je op afstemt dit jaar zal zeker bepalend zijn of het een makkelijk jaar zal zijn of dat het een heel lastig jaar zal zijn. Een persoonlijke 4 jaar is nu de buurt aan jou om al je verplichtingen uit je persoonlijke 3 jaar na te komen en verantwoordelijkheid te nemen door te doen wat je zegt. Het is een mooie tijd om na te denken over je patronen en hoe je deze vorm geeft vanuit oude overtuigingen, meningen van anderen of mogelijk zelfs karma uit vorige levens blijft herhalen. Dit is een jaar van ‘groeien’, voorbereid zijn om de cycli van oud en alles wat niet werkt te doorbreken en nieuwe beslissingen te nemen vanuit een plaats met een hoger doel en het hoogste zielenpotentieel. Dit is een jaar waarin je je mouwen opstroopt en aan de slag gaat… hoe toegewijd ben je echt aan je doelen die je in persoonlijk jaar 1 hebt gesteld?

PERSOONLIJK JAAR Nummer 5:
Sleutelwoorden: Vrijheid, Reizen, Avontuur… en heb ik VRIJHEID al genoemd!
Na al die introverte zelfanalyse en hard werken in je persoonlijke 4 jaar, zul je merken dat al de toewijding zijn vruchten heeft afgeworpen… en in feite heb je misschien ontdekt dat jij de enige persoon bent die met die grote stok zwaait ! Wat een ontdekking dat jij dit bepaalt dat je eigenlijk VRIJ bent om KEUZES te maken over je eigen leven en dat je niet gebonden bent aan de gedachten, meningen of overtuigingen van anderen. Dit is een jaar om deze hervonden vrijheid te gebruiken om te werken en te reizen, nieuwe vrienden te maken, nieuwe avonturen op te zoeken en de oude routine achter je te laten.

PERSOONLIJK JAAR Nummer 6:
Sleutelwoorden: Geliefden, Familie, Thuis, Hart
Nadat je al die vrijheid in je persoonlijke 5 jaar tot uitdrukking hebt gebracht, zou je kunnen beseffen dat er geen plaats is zoals thuis… en dat thuis is waar het hart is. Een Persoonlijk 6 jaar gaat over tot bloei laten komen van al je hartverbindingen… je committeren aan een bestaande relatie, of het beëindigen van een stagnerende relatie om de gouden deur te openen voor de bloei een nieuwe relaties. Misschien voel je de behoefte om veel meer tijd met familie en vrienden door te brengen. Vergeving kan dit jaar een grote les voor je zijn. Dit is een geweldig jaar om je te verbinden door te verloven, te trouwen of een gezin te stichten.. en nieuwe vriendschappen die dit jaar zijn gesloten, zullen vaak voor het leven zijn. Of je voelt de behoefte om een huis of bedrijf te starten en op te bouwen en anderen van dienst te zijn.

PERSOONLIJK JAAR Nummer 7:
Kernwoorden: Introvert, mystic, zelf onderzoek.
Een Personal 7 jaar geeft je de gelegenheid om echt te reflecteren op jezelf als een ‘Ziel die een fysieke ervaring heeft’ en jezelf te analyseren ,precies wat dat voor jou betekent. Wie ben jij op planeet Aarde? Voegt jouw leven waarde toe aan de wereld? Maak jij het verschil? Dit is een groot jaar waarin je enkele waarheden onder ogen gaat zien, naar binnen gaan en antwoorden zoeken op enkele van de grote vragen. Dit is een jaar om uit te vinden hoe je de ‘alchemist’ kunt zijn en je dromen waar kan maken, niet alleen voor je hoogste doel, maar voor het hoogste goed van allemaal. Misschien voel je dit jaar om meer tijd alleen door te brengen, buiten je eigen omgeving te reizen of zelfs een nieuwe studie te volgen.

PERSOONLIJK JAAR Nummer 8:
Sleutelwoorden: ‘Zo Boven, Zo Beneden’.
In een 8 Persoonlijk jaar lijkt alles uitvergroot… dus waar je dit jaar je aandacht op richt zul je meer van ontvangen. In een persoonlijk jaar van 8 heb je de neiging om dat bepaalde speciale gevoel te hebben, die ongrijpbare eigenschap die je begerenswaardig en aantrekkelijk maakt voor anderen… het is aan jou of je ermee pronkt of je kop in het zand steekt en het verbergt! Als je dit jaar positief focust op overvloed in financiën, carrière en rijkdom… verwacht dan dat het rendement dit jaar veel gemakkelijker zal stromen. Maar natuurlijk, als je ingaat op het door armoede geteisterde ‘ohw ik zal het wel niet krijgen’, zul je die realiteit echt manifesteren en een zeer treurig jaar ooit hebben. Je hebt dit jaar het potentieel dus de wereld ligt aan je voeten als je ervoor kiest om in jezelf te geloven.

PERSOONLIJK JAAR Nummer 9:
Sleutelwoorden: voltooiing, service, einde van een cyclus
GEWELDIG een persoonlijk jaar 9, omdat het een geweldige kans is om na te denken over je reis van 9 jaar, al je ervaringen en opgedane wijsheden te bekijken en beslissingen te nemen over hoe je ervoor kiest om het volgende jaar in een nieuwe cyclus te beginnen. Het is een geweldig jaar om ook je ervaringen te delen met anderen in dienst, door parels van wijsheid van je reis aan te bieden. Voor sommigen kan een persoonlijk 9 jaar een beetje irritant zijn, alsof de ‘schoenen niet meer passen’ en je gewoon een sprong wilt maken naar het volgende persoonlijke jaar 1, omdat je een ontkoppeling voelt met de laatste cyclus van 9 jaar en gewoon nieuwe ambities en visies voor je leven wilt nastreven. Adem, wees en rust en herstel dit jaar… geniet van de vruchten van al je inspanningen van je ‘zaadjes die je gepland hebt’ in het afgelopen jaar 1, en neem dan de zaden van je vruchten en gebruik deze om je persoonlijke 1 jaar in de volgende cyclus te starten. Onthoud dat het belangrijk is om alle losse eindjes in een 9-jaar aan elkaar te knopen, alles wat je hebt geleerd te overdenken en te omarmen, leer vergeven en alles los te laten dat niet langer nodig is om klaar te zijn voor je volgende persoonlijke 1-jaar.

Meestergetallen
PERSOONLIJK JAAR 22:
Sleutelwoorden: De Meesterbouwer
Visionair, inventief, toegewijd, vooruitstrevend, kwantumpotentieel, charismatisch, creatief, intuïtief, praktisch, spirituele waarden,
GROTERE POTENTIEEL/GESCHENKEN: Leraar, schrijver, genezer, healer, voorbij mediumschap naar multi-dimensionaal teacher, begaafd persoon, artiest, muzikant, filosoof, zakelijk denker , vernieuwer, dimensionaal teacher, heilige graal.
Je ziel spoort je aan om je volledige 22 energie te leven en vanuit de ellenlange eenzaamheid te ontstijgen naar immens zelfliefde maar voorbij het aardse. Stijg op naar hogere hoogte en laat de aardse leegte achter je, je bent daar niet meer op afgestemd en kan nu vanuit je volledige ziel potentie leven. Je hebt alles overstegen en alles uitgewerkt volgens je karmisch contact, Nu mag jij leven vanuit je ziels – wijsheid.