Inplaats van hamsteren

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Inplaats van hamsteren………
Vlierbessen voorkomen dat griepvirussen zich hechten aan menselijke cellen
Wetenschappers hebben een chemische verbinding in vlierbessen geïdentificeerd die het griepvirus onmiddellijk immobiliseert.
Eerdere studies hebben al aangetoond dat vlierbessenextract griepverschijnselen kan verlichten en de duur van de ziekte met de helft kan verkorten, maar een nieuwe studie legt precies uit hoe de oude remedie werkt.
De unieke fytochemicaliën die in vlierbessen worden aangetroffen, voorkomen dat het virus onze gezonde cellen binnendringt of zich eraan hecht, wanneer het tijdens het griepseizoen preventief wordt ingenomen.
Zelfs als de griep al aanhoudt, voorkomt de verbinding dat het virus zich vermenigvuldigt en worden de symptomen binnen 48 uur geëlimineerd.
De onderzoekers gebruikten commercieel gekweekte vlierbessen die werden omgezet in een sapserum en werden aangebracht op cellen vóór, tijdens en nadat ze waren besmet met het influenzavirus.
Het resultaat was een “krachtig direct antiviraal effect tegen het griepvirus,” zei Dr. Golnoosh Torabian. Tip Sambuccol siroop. Dank aan Joke Avalonic voor dit waardevolle artikel, hier hebben we iets aan!

Ik denk dat alles wat positief is helpt! De natuur, vanaf vandaag gaat de zon weer meer schijnen, schenkt ons prachtige hulpmiddelen, en de stroom van positiviteit schenk ons ook haar zegeningen. Ons immuunsysteem heeft deze zegeningen nodig. Dus blijf positief en zorg goed voor jezelf en baat het niet schaad het niet met deze prachtige waardevolle vlierbessen. Joke Slagmolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *