Ik wens je een mooie nacht waarin de leeuwenpoort wordt geopend. Je ziel stroom vannacht door deze poort om je de aankomende 2 weken vast verder te openen voor de aankomende leeuwenenergie op 8:8. Deze poort sluit niet helemaal na 8:8 omdat de energie doorstroomt naar de 9:9 energie. Wat zijn poort energieen of poortdagen?
Ik doe hier niet zo ingewikkeld over het zijn faces waarin de energieen hoog/intens/krachtig zijn en wij deze energie kunnen ontvangen omdat we er ook meer open voor staan.
Dus je ziet het is niet zo ingewikkeld toch? Met deze energie worden we en ons DNA hoger getild/geactiveerd in afstemming/frequenties. Dit betekend dat je bewustzijn/wording versnelt en hiermee je waarnemingen, bv dat je dingen ziet, weer , hoort, voelt en dit niet met je fysieke lichaam maar met je sensoren (chakra’s). (Oude)kennis van atlantis/lemurie komt vrij, gevoeliger omdat ons lichaam steeds hoger wordt afgestemd en niet alles meer kan verdragen zoals voedsel, drank, prikkels om je heen, ruimtes waar je bent, groepen mensen waar je qua prikkels last en hebt, drugs ect.

Wat merk je lichamelijk hiervan?
Dat je duizelig /wazig zien, hoofdpijn/migraine, droge keel/dorst, moeheid, slecht slapen, emotioneler zijn.

Wat merk je hier geestelijk van?
Down depressieve gevoelens, twijfel/onrust in je hoofd, het ratio  en ego wil het overnemen van je intuïtie. En besef dat ego angst is!

Wat kunnen we bereiken met deze energie?
Eerst even wat zaken op ene rij zetten zodat je begrijpt in welke bijzondere face we zijn op dit moment.
22 Juli de Maria Magdalena energie =vrouwelijke energie =kracht energie, Ga staan voor wie je werkelijk bent!
23 juli de leeuwen teken = kracht energie
26 juli nieuw Sirius jaar = kracht en vernieuwing
27 juli de leeuwenpoort gaat open = kracht en vernieuwing
03 augustus vollemaan -graan maan – rode maan = overvloed  (In deze periode vindt vaak een eerste oogst in de natuur plaats)
08 augustus de leeuwenpoort= kracht
09 september maagd poort= vrouwelijke energie kracht

Dus je begrijpt in wat een, qua energieen, een pittige maar hele mooie fase zitten.
Ons bewustzijn neemt steeds hogere en groter ruimte in en hiermee moeten we leren omgaan.
Dit zijn mooie processen en als ik naar mijzelf kijk, dan heeft het me gebracht tot wie ik nu werkelijk bent en waar ik voor sta en wat een prachtig geschenk dat ik hier anderen bij kan helpen om ook te gaan staan voor wie je werkelijk bent.
De leeuw zegt, ga maar door het is tijd om alle dromen, idealen te gaan verwezenlijken, alle plannen die je hebt, NU is het de juiste tijdIedere keer gaan de energieen dieper door in ons systeem dus begrijp je dat de werking en het beleven sterker en intenser is.

Wat kun je nu het beste doen?
Rust momenten nemen en vooral mediteren, doe 3 augustus mee met de vollemaan meditatie live op youtube en ook op 8:8 ben ik live op YouTube voor de leeuwenpoort meditatie(zet dus in je agenda)
Besef dat er hogere energieen aan het werk zijn en je van alles kan ervaren maar ook als je niets ervaart werken de energieen.
Drink veel water of kruidenthee om je lichaam te zuiveren. waneer er nieuwe energieen binnen omen laten we ook weer het oude los en dit doen we dor vooral te spoelen met water/kruidenthee.
Omarm jezelf met het besef dat jij een prachtig wezen van licht, liefde en kracht bent en op aard bent met zoveel mooie uitdagingen missies. Het feit dat je er bent is al groots!
Zorg voor een goed contact met de aarde want gronding is nu erg belangrijk om goed bij jezelf te blijven.

Geniet van deze mooie bijzondere fase en neem je voor om gelukzaligheid in je leven te creëren!
Nu is het de tijd!

Schrijf je doelen/uitdagingen op en lees dit iedere dag zodat je weet waar je naar toe gaat.
Juist nu in deze tijd is dit goed omdat de energieen zo sterk werken dus geef het mee aan de leeuwen energie en de vollemaan.

Op naar de vernieuwde kracht!

Ik hoop dat ik het wat begrijpelijker hebt  gemaakt voor je en als je nog vragen hebt hoor ik dit graag.
info@jokeslagmolen.com

Wil je bewuster worden van wie jij werkelijk bent doormiddel van visualisatie meditatie en daar een stuk begeleiding in te krijgen zodat je zoveel meer leert over jezelf en zeker als je heel gevoelig bent? sluit je dan aan in de online meditatiegroep.  info@jokeslagmolen.com
©Joke Slagmolen