Ik hunker naar mijn vrijheid deel 2

JokeStandard6 Comments

Deel mijn bericht

 

De hunkering naar vrijheid is groot, hoor ik ook steeds meer om mij  heen en op fb is het zeker te zien gezien de reacties. Het verbind ons het sterkt ons in onze strijd vanuit licht en liefde om voor onze vrijheid op te komen. Het is tijd om op te staan voor wie je bent en waar jij voor staat. De roep van de ziel de roep vanuit het hart, de verbinding van ziel tot ziel het licht komt steeds meer vrij. Het is een weg die we nu moeten gaan in verbinding met alle lichtwerkers, ieder die bewust is/wordt  om ons met elkaar te verenigen om de hemel op aarde te creeren.

Er staan steeds meer mensen op en de berichten volgen elkaar in een rap tempo op, er is een enorme beweging! Maar er zijn nog veel mensen in een diepe angst en dit heeft tijd nodig om deze mensen uit die angst te krijgen. Ik geloof erin dat het ook gaat gebeuren maar met een lange liefdevolle adem en daar hebben we de berichten en filmpjes voor nodig.

Ik heb ook in een korte tijd veel gepost op fb en mijn site en ik had besloten er me te stoppen omdat men ook corona (post) moe wordt. Maar ik kan het niet negeren, mijn liefde voor de aarde en de mens is zo groot dat ik de roep van mijn ziel niet kan negeren.  De waarheid zoals ik deze vorig jaar al voelde wilde ik niet delen omdat je geen angst wil creeren maar het is tijd om de waarheid te horen zodat er meer mensen bewust gaan worden waar we naar toe gaan als we het niet tegen houden.

Teken de petities, laat je stem horen, ga as zondag naar het malieveld, sluit je aan bij div organisaties/groepen maar doe iets. De regering moet weten dat het volk dit niet wil en denk er niet te makkelijk over, de contracten zijn al getekend voor de vaccins, de corona spoedwet willen ze snel door zetten en zo is er van alles aan de gang en worden we afgeleid.

Kijk en luister naar onderstaande video van Wouter Raatgever, het is de waarheid hoe naar het is om bevestigd te krijgen en deel zoveel mogelijk wat je kan delen om meer mensen bewust te maken, maar doe het in liefde en blijf je licht stralen!

Ik blijf me inzetten en posten hoe moe men hier ook van wordt!

Joke Slagmolen

#CENSUUR DEZE VIDEO WORDT NU OVERAL WEGGEHAALD. DUS SLA HEM OP!!! OP JE HARDE SCHIJVEN. TELEFOONS EN LAPTOPS. WE GAAN WINNEN!!

#CENSUUR DEZE VIDEO WORDT NU OVERAL WEGGEHAALD. DUS SLA HEM OP!!! OP JE HARDE SCHIJVEN. TELEFOONS EN LAPTOPS. WE GAAN WINNEN!!

Geplaatst door 5G Corona & Gezondheidsnieuws op Donderdag 11 juni 2020

Onderstaande link legt de spoedwet regels uit en hoor je wat hier allemaal aan kleeft dus teken de petitie!

6 Comments on “Ik hunker naar mijn vrijheid deel 2”

 1. Lieve Joke,
  Astrologisch gezien was hier geen ontkomen aan met een pluto/saturnus conjunctie dit jaar. Alle grote epidemieën die we ooit gehad hebben vielen samen met deze conjunctie. Ik heb eens gekeken naar vorige pandemieën, zoals die van 1918 (spaanse griep) en ook die viel samen met deze conjunctie. En ik heb vanwege mijn boven matige interesse ook naar honderden jaren terug gekeken en ook toen was het raak. Ik kon dit terugvinden doordat ik een heel overzichtelijk staatje vond van alle grote epidemieën op de site van aartjan.nl – is een grafisch ondenemer met een heel artikel over covid met daarin heel plausibel uitgelegd hoe je massaal voor de gek wordt gehouden. Als je het verhaal leest, dan kun je halverwege klikken op history of pandemics en dan krijg je een prachtig staatje van alle pandemieën met uiteraard ook covid……en jawel …helemaal bungelend onderaan. Hier staan ook alle epidemieën met de jaartallen in vermeld en kon ik het ook op die manier terugzoeken en het klopt ook inderdaad. Omdat ze het nu hebben over de 2de golf ? Ik weet wel dat in september pluto en saturnus nog 1 keer bij elkaar in de buurt komen……..wellicht dan nog een kleine opleving ? De grootste epidemie die nu nog steeds actueel is en nog lang niet bestreden is is aids en ook jawel die begon in 1981 met een pluto/saturnus conjunctie. Misschien een kleine geruststelling. De volgende pluto/saturnus conjunctie is in 2052. Dus tot aan die tijd zullen we hopelijk geen grote pandemie meer krijgen 🤷‍♀️. Heb nog 2 sites: cultuurondervuur.nu en stichtingvaccinvrij.nl

  1. Dank je voor je uitleg en goed om te weten dat er voorlopig niets meer komt maar …….daar gaat het nu niet over.

 2. Nog terugkomend op het voorgaande wil ik er nog bij vermelden dat alle epidemieën – hoe erg ze ook zijn geweest – men altijd heeft getracht deze ziektes/virussen ergens mee te bestrijden c.q onder controle te krijgen.
  Maar nu is covid de perfecte dekmantel voor hetgeen wat ons nog allemaal te wachten staat😡

 3. We zullen met z”n allen wakker moeten blijven, en wakker worden
  Want als je dat niet doet,word je heel langzaam mee gezogen in deze Beerput.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *