Ik blijf staan voor wie ik ben!

JokeStandard7 Comments

Deel mijn bericht

Ik blijf staan voor wie ik ben!

Wil ik er wel of wil ik er niet over schrijven? de weerstand is groot maar de verontwaardiging neemt de overhand en doet mij besluiten te gaan zitten en te gaan schrijven.

Ik heb vorig jaar en met name de laatste maanden van 2019 zo sterk het gevoel dat er iets gaat gebeuren iets wat wereldwijd enorm impact heeft maar het is iets wat heel zwaar en niet goed aanvoelt alsof de wereld vergaat maar daar geloof ik niet in dus dat leg ik naast me neer.

2019 is een zwaar jaar voor vele op aarde en de vele berichten die ik tegen kom geven aan dat 2020 de messiahs van de eeuw gaat worden maar het blijft bij mij dat nare gevoel geven. Zeker voel ik ook dat er voor velen in 2020 een andere luchtige energie gaat stromen. Dat voel ik ook voor mijzelf na die intens zware jaren voelt het of ik meer lucht ga krijgen en dat is ook zeker zo. Er komen nieuwe en leuke dingen op mijn pad. 2020 geeft in het begin ook nog veel zware karmische stukken vrij waardoor veel mensen in diepe emoties/depressies komen.Het is nodig om ons karmisch pad af te maken. De stormen het vroege zachte weer het laat ons weer zien dat alles anders is. Ik hoor mijzelf de laatste tijd zeggen dat we bij ons zelf moeten blijven trouw zijn waar we voor staat en al zou je de enige op de aarde zijn die dat voelt waar jij voor staat dan nog is de uitdaging om bij jezelf te blijven……en dit is waar ik nu sta in alles wat er om mij heen gebeurt…..moet ik lachen, huilen gillen of…..trouw zijn aan mijn eigen gevoel. Voor het laatste kies ik onvoorwaardelijk maar ik moet me door lagen van zware nare energieen worstelen om me niet mee naar beneden te laten halen. Ik kijk met enorme verontwaardiging naar alle berichtgevingen, de reacties, de blikken, de angsten, de hamster drang, het egoisme, en de nare energieen die je bijna neerhalen omdat je te dicht in de buurt komt en ook nog vriendelijk lacht, de vertrutting viert hoogtij! Ik voel me als de bal in de flipperkast heen en weer gekaatst een weg zoekend naar de uitgang. Het virus is niet het negatieve het is hoe de mens er mee omgaat dat is wat ik al maanden voel alsof de wereld vergaat en zo is de energie op aarde…….
Ik kijk op het kaartje op mijn telefoon wat aangeeft in welke stad/provincie er besmettingen zijn en ik ben weer verbaasd dat in mijn stad er 4 besmettingen zijn….4 denk ik, en ik heb het gevoel door het gedrag om mij heen dat ik de enige ben in de stad zonder besmetting….

Ik voel wat ik voel en daar brengt niemand mij van af ook al ben ik de enige op aarde ik blijf staan voor wie ik ben en wat ik voel. Waar is het vertrouwen gebleven het vertrouwen in jezelf in de hulp van de engelen en al het licht wat er is en waar we juist nu trouw aan kunnen zijn. We worden uitgedaagd sta je voor het licht of laat je je neer halen naar de laagste lagen ( 1ste/2de dementie)

Laat je niet weghalen bij je prachtige licht door naar alle tegenstrijdige berichtgevingen te luisteren, laat je niet weg halen door al die nare lage angst verhalen blijf trouw aan je innerlijk stem en licht. Blijf objectief en kijk er naar vanuit een ander perspectief vanuit een hogere energie die er is en altijd zal zijn….waar kies jij voor? Het individueel en collectief karma het is nu allemaal aan de orde maar hoe ga jij er mee om en waar kies je voor?

De meditatie groepen verzet ik tegen mijn gevoel in maar ik heb een verantwoording naar de groepen dus ik moet terwijl mediteren zo goed is en zeker nu. De afspraken worden massaal afgezegd de angst regeert…..Ik voel een enorm verdriet en vraag me af waarom? De pijn de zwaarte de angst van de aarde drukt op me als ik in de nacht wakker wordt alsof er een zware deken over mij heen valt. Nog meer bij mij zelf blijven nog meer mijzelf afschermen en vraag de hulp aan mijn helpers en ik voel de enorme verbinding en zie het licht en het karmische pad wat achter mij ligt. Is het niet juist de uitdaging in dit leven bij jezelf te blijven te staan voor wie je werklijk bent al ben je de enig op aarde? gaat er door mijn hoofd en ja dat is de waarheid en niet anders dan de waarheid. De prachtige engelen in mijn leven de lichtmeesters mijn prachtige mediamieke gaven het geeft me vleugels maar het heeft ook een andere zware kant…..ze laten het me allemaal zien, en ook dat ik door velen niet geaccepteerd wordt omdat ik sta voor de engelen en lichtmeesters. Plaatsen me in een bepaald hokje en zullen geen openlijke verbinding aan gaan en nooit iets delen op social media of waar dan ook omdat ze niet geassocieerd willen worden met….tja waarmee eigenlijk…. het licht wat we zijn en zichzelf dus niet willen herkenen en erkennen, en dit zie ik nu dus weer gebeuren, het doet pijn het geeft me dat verdriet wat ik voel. Gelukkig ik kom ze tegen mensen die ook voor zich zelf staan. Natuurlijk weet ik dat er maatregelen genomen moeten worden maar de massa hysterie de gekte die is los gebarsten en het ontkennen van het (eigen) licht zal er voor zorgen dat de corona gekte zal zegen vieren en niet het virus. Dank lieve begeleiders dat jullie me weer even hebben laten zien waar het om gaat…..ik kan de pijn het het verdriet hiermee los laten. Ik blijf staan voor wie ik ben en waar ik voor sta, het licht de engelen de lichtmeesters de lichtkinderen, en voor wat ik voel daar brengt niemand me van af. Ik blijf me hier voor inzetten en kies onvoorwaardelijk voor het licht!

Ik hoop van harte dat we met elkaar kiezen voor het licht voor leuke en positieve programma s, berichtgevingen en gesprekken zodat er een andere energie gaat stromen.

Ik wens je heel veel liefde en de weg naar jezelf!
Joke Slagmolen
www.jokeslagmolen.com

7 Comments on “Ik blijf staan voor wie ik ben!”

 1. Een bericht dat zoveel licht en liefde overdraagt…
  dan kun je alleen met je eigen gevoel weten wat werkelijk is,
  en dat is licht, vrede en vreugde in jezelf.

 2. Ik sta helemaal achter je. Van binnen geloof ik alleen maar in het hogere doel van dit virus. En soms hoor je ook al de berichten. China; schonere lucht, vogeltjes voor het eerst sinds jaren weer horen fluiten. In Nederland alle mensen die willen helpen met boodschappen etc. Maar ook ik ken het gevoel van niet kunnen delen met de mensen om me heen omdat zij in de angst schieten die ik niet met hun deel, maar daardoor ga ik wel twijfelen. Dus ik moet ook bij mijzelf blijven en vertrouwen hebben.
  Joke dank je voor je stukje, fijn om niet alleen te zijn en als we zoeken, is denk ik onze groep steeds groter en zijn we misschien toch niet zo alleen.

 3. Ik heb het met veel erkenning gelezen. Ik heb 2 flatcoats en noem het me zwarte goud vanwege het feit dat daarmee veel in de natuur ben.Ik ga elke morgen door weer en wind door donker en licht met ze in de natuur wandelen. Ik laat dan voor mezelf alles los , want ook ik voel de zware energie en mediteer lopend over de gehele gang van zaken en de wereld met al mijn broeder en zusters die het overal moeilijk hebben hetzij met oorlog, rampen, honger ziekte etc. Ik vraag me vaak af of dat nu de bedoeling is dat er zoveel lijden is, terwijl als we meer ons hart open zouden stellen er meer eenheid zou kunnen komen. Daarnaast wordt moeder aarde ook flink uitgebuit terwijl dat onze levensader is. Ook ik geloof ook in de engelen en de lichtmeesters en weet dat ik de nodige begeleiding en ondersteuning in mijn eigen bewustzijns ontwikkeling krijg
  Net zoals u blijf ik in mezelf geloven en ga ik niet de angst in , blijf neutraal en mediteer ik voor moeder aarde en alle broeders en zusters , de dieren , het planten en mineralen rijk die op de aarde leven hopende dat ik een positief stukje aan de heling van moeder aarde kan geven . Ook in blijf staan voor wie ik ben en waarvoor ik sta.

  1. Dank je voor je mooie reactie en heerlijk dat de dieren ons de weg wijzen naar de natuur in alle opzichten. Blijf trouw aan jezelf en duik niet in het lijden dat trekt je weer terug in een energie waar we juist keihard aan het werk voor zijn om dit naar het licht te zetten. Blijf jezelf en daarmee het licht trouw!

 4. Lieve jij, ik voel me goed en sterk , Ik blijf dicht bij mezelf ,soms een dipje maar dit komt weer goed ,na het lezen van Jezus en Maria Magdalena , het waarom deed me beseffen ,dit is nodig ,echt nodig ! dank u wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *