Hallo Schorpioen

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

 

Schorpioen (datum: 24 oktober t/m 22 november) Mensen met als horoscoop Schorpioen zijn de meest diepzinnige, intense en krachtige persoonlijkheden van de dierenriem. Zelfs als ze aan de kalm en zelf beheerst overkomen, kolkt er onder de rustige oppervlakte een ziedende emotionele energie. Een schorpioen is net een vulkaan onder een kalme zeeoppervlakte: je verwacht het niet, maar hij kan elk moment uitbarsten.
Onder de rustige, maar oplettende bedaardheid van het sterrenbeeld Schorpioen schuilt een ingehouden agressie, een immense kracht en magnetische intensiteit. Mensen met als horoscoop Schorpioen hebben een charismatische persoonlijkheid en bij sociale gelegenheden zijn ze aangenaam gezelschap en goede gesprek partners die hoffelijk en gereserveerd, maar ook erg innemelijk en charmant. Vaak hebben Schorpioenen doordringende ogen die recht door je heen kijken, waar een gesprekspartner zich ontzettend naakt en weerloos kan voelen.
In het dagelijks leven lijken mensen met als horoscoop Schorpioen zich vaak afzijdig te houden van alle drukte. Maar wie een Schorpioen goed kent, weet dat de Schorpioen van oplettend en voorzichtig is. Schorpioenen hebben enorm veel zelfdiscipline en weten welke kwaliteiten hen onderscheiden van andere mensen en hoe ze die eigenschappen voor goede of slechte doeleinden kunnen gebruiken. Ze zijn erg volhardend, wilskrachtig en passievol, soms zo erg dat anderen kan overweldigen. Maar tegelijkertijd zijn ze erg gevoelig en worden ze makkelijk geraakt door hun emoties. Omdat ze zo gevoelig zijn en erg extreem zijn in hun voorkeuren en afkeuren, kunnen ze snel gekwetst of beledigd raken (meestal onterecht) en in woede uitbarsten. Dit uit zich vervolgens in negatieve uitspraken of handelingen, met als gevolg dat ze zich vijanden voor het leven maken. De Schorpioen is bovendien te koppig om een eenmaal geveld oordeel weer te laten varen.
Mensen die van horoscoop Schorpioen zijn, kunnen vaak niet met collega’s overweg en zijn zelfs geneigd tot botheid. Is de Schorpioen op zijn teentjes getrapt, dan kan hun wraakzuchtigheid zich ook uiten in opzettelijke wreedheid. Ze zijn erg veeleisend en kunnen andermans tekortkomingen maar moeilijk vergeven. En dat terwijl ze zich vaak niet bewust zijn van hun eigen tekortkomingen!
Maar mag een Schorpioen je eenmaal graag, dan heb je een goede vriend. Sommige Schorpioenen hebben de neiging om vrienden te dumpen zodra ze niet meer nuttig zijn, maar een ontwikkelde Schorpioen zal zich hiervan bewust zijn en boven kunnen verheffen.
Gelukkig wordt het sterke redenering vermogen van de Schorpioen gebalanceerd door hun voorstellingsvermogen en intuïtie. Dankzij deze geschenken kan de Schorpioen veel dieper dan anderen doordringen tot de kern van allerlei kwesties. Ze hebben meer kans om genieën te worden dan andere sterrentekens. Maar daar staat tegenover dat deze charismatische persoonlijkheden ook snel kunnen afzinken tot corruptheid als ze voor het verkeerde pad kiezen.
MINDERE EIGENSCHAPPEN VAN HET STERRENBEELD SCHORPIOEN
Enkele mindere eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen zijn hun neiging tot morbide jaloezie, broedende verbolgenheid, agressieve en sadistische bruutheid, extreme wispelturigheid en arrogantie. Andere extremen van het sterrenbeeld Schorpioen is dat ze lui en genotzuchtig worden omdat het ze te makkelijk voor de wind gaat en daardoor uitstel gedrag vertonen en anderen het vuile werk voor hen laten opknappen.

HET STERRENBEELD SCHORPIOEN OP HET WERK

Omdat Schorpioenen zo getalenteerd zijn, kunnen ze in de meest uiteenlopende beroepen uitblinken. Hun innerlijke intensiteit kan zich uiten in de ijzige zelfbeheersing van een chirurg, de concentratie van de onderzoekswetenschapper of de moed van een militair. Elk beroep waarbij praktischer onderzoek, analyse en het oplossen van mysteries aan te pas komen, zal hen wel aanspreken. Dus ze zullen zich ook aangetrokken voelen tot politie- en speurwerk, natuurkunde en psychologie. Bovendien zijn het ware woorden kunstenaars in woord en geschrift. Als overtuigende sprekers kunnen ze voldoening vinden als diplomaat of prediker. Als ze voor een spiritueel bestaan kiezen, kan hun innerlijke intensiteit zich uiten in de spirituele hartstocht van de mysticus of wonderdoener.

HET STERRENBEELD SCHORPIOEN EN RELATIES

Schorpioenen zijn gepassioneerde partners en het meest seksuele teken. Vereniging met hun geliefde is voor hen een sacrament, ‘een uitwendig en zichtbaar teken van een innerlijke en spirituele genade’. Ze hebben de neiging zichzelf helemaal te verliezen in hun partners. Daardoor kunnen ze de grootste hoogten van gepassioneerde extase bereiken, maar ze moeten ook uitkijken voor losbandigheid en perversie, omdat Schorpioenen sadistische monsters van sensualiteit en erotisme kunnen worden.
MOGELIJKE GEZONDHEIDSPROBLEMEN VOOR HET STERRENBEELD SCHORPIOEN
Het sterrenbeeld Schorpioen gaat over het bekken, de blaas en het voortplantingssysteem, en de mensen die onder dit teken geboren worden zouden makkelijk last hebben van lever- en nieraandoeningen, nier- en blaasstenen en aandoeningen van de voortplantingsorganen zoals priapisme. Schorpioenen kunnen ook last hebben van abcessen, steenpuisten, fistels, hernia’s en maagzweren.
MEER EIGENSCHAPPEN VAN HET STERRENBEELD SCHORPIOEN
Houdt van…
• Betekenisvol werk
• De waarheid
• Mensen overtuigen
• Betrokken zijn
Heeft een hekel aan…
• Gebruikt worden
• Vernederende baantjes
• Oppervlakkigheid
• Oppervlakkige relaties
Deze horoscoop over het sterrenbeeld Schorpioen werd geschreven door Michael van Astrology Online via https://www.horoscoop-hoekje.nl/sterrenbeeld-schorpioen.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *