Hallo Leeuw!

JokeStandard2 Comments

Deel mijn bericht

Vanaf vandaag hebben we te maken met het sterrenbeeld Leeuw. De leeuw een leider en een krachtige energie. Het past weer mooi in elkaar vandaag de nieuwe maan leeuw energie samen met de komst van he sterrenbeeld leeuw, en de Maria Magdalena energie op naar de  8:8 energie!

Augustus in deze prachtige leeuwenenergie versterkt door boven genoemde het voelt voor mij als heel bijzonder, krachtig en pittig, kom maar op! 

Leeuw Sterrenbeeld in het Kort:

De leeuw bezit over een koninkrijk die hij zal protesteren en beschermen. Ze zijn hoog gewaardeerd, eervol en erg toegewijd, zeker naar zichzelf!

Het koninkrijk kan van alles zijn; van werk tot thuis tot een partner, wat het ook is, het is van hen. Een leeuw zal altijd in de spotlights willen staan. Een leeuw zal zijn aanwezigheid altijd meedelen.

Leeuwen zitten vol met energie en werken als een soort mensen-magneet. Andere mensen zullen zich tot de humor, charme en gesprekken van de leeuw aangetrokken voelen, omdat deze over grote en zeer interessante dingen spreken. Een leeuw zal nooit genoeg nemen met het een-na-beste.

Het publieke imago is zeer belangrijk voor de leeuw, deze zal luxe eigendommen en een luxe levensstijl willen hebben om zo een hoogstaand publiek imago te creëren. Leeuwen zullen alles doen wat nodig is om hun reputatie te beschermen. Leeuwen zijn erg gul, aardig en openhartig.

Als een leeuw wordt doorkruist dan zal deze met veel kracht terugslaan, maar hij zal nooit een wrok koesteren. Leeuwen proberen altijd om dingen in de wereld beter te maken, ze hebben levensgrote emoties en willen graag aan het einde van de dag voelen dan ze iets bereikt hebben.

Ze zullen met daden op een situatie reageren in plaats van hierover na te denken, ze zijn echter niet impulsief sinds leeuwen goed naar hun eigen toekomst en naar de consequenties van hen daden kijken.


Leeuwen en Vriendschap: Mensen voelen zich aangetrokken tot de levenslust en de warme ziel van een sterrenbeeld leeuw. Leeuwen hebben de mogelijkheid om anderen op te vrolijken en kunnen anderen goed aanmoedigen tijdens sombere tijden. Hun enthousiasme trekt mensen van nature aan. Leeuwen zijn een soort sociale vlinders, niet omdat ze dit willen maar omdat mensen zich van nature tot leeuwen aangetrokken voelen.

Het is moeilijk om niet bevriend te raken met een leeuw, het zijn meestal redelijk gebalanceerde en realistische personen. Zij zullen nooit in het verleden blijven en zullen verbaast kijken wanneer jij dit wel doet. Sommige leeuwen kunnen ook te ijdel en egocentrisch worden, maar ze zullen nooit zo egoïstisch worden dat ze niet iemand de hulp geven die deze nodig heeft.

Een leeuw verwend zijn vrienden en behandeld deze met respect. Een leeuw is de ultieme vriend. Ze zullen geen wrokken koesteren en zijn over het algemeen erg vergevend. Ze respecteren en begrijpen de verschillen tussen mensen.Leeuwen hebben vaak de karakter kenmerken van een veeleisend, verwend kind, maar dit zal zich alleen tonen wanneer iemand binnen de grenzen van hun koninkrijk betreed.

Leeuwen en Onafhankelijkheid:

Leeuwen zijn erg onafhankelijk maar hebben iets nodig wat ze kunnen controleren en hebben iemand nodig die hen bewondert en waardeert. Ze zijn zelf volledig in staat om erg succesvol te zijn maar ze zullen veel vrolijker zijn als ze een publiek en een groep mensen hebben die naar ze opkijken. Ze zijn het liefst niet alleen.

Leeuwen Diep Van Binnen:

Leeuwen zijn extreem gevoelig maar kunnen dit erg goed verbergen. Leeuwen houden van lof en vleierij; hun ego’s vragen naar respect en aanbidding. Bij de leeuw draait alles om trots. Dit kan als gevolg hebben dat de leeuw egocentrisch wordt, maar het warme hart van een leeuw zal dit onder controle weten te houden.

Als het publiek van een leeuw sterrenbeeld (ook wel bekend als zijn vrienden) hem niet de nodige waardering toont, dan zal de leeuw zich te trots voelen om hier naar te vragen en zal hij schade aan zijn ego oplopen. Echter zal niemand dit weten sinds leeuwen in stilte lijden. Het geheim achter de leeuw is dat zij willen voelen dat mensen hem nodig hebben.


De Leeuw-kinderen hebben een zonnig hartje dat eruit wil om de wereld te veroveren. Het neemt alles aan wat hem zelf goed en nuttig voorkomt. Maar als iemand met iets doms komt aanzetten, kan het woedend reageren. Strengheid helpt niet wel verstandige argumenten. De Leeuw-kinderen hebben altijd nieuwe ideeën voor spelen en kattenkwaad die iedereen bevallen. Het zijn vooral zijn aangeboren zelfbewustzijn en nog meer zijn ijzeren wil die hem ertoe aanzetten de levensladder met twee sporten tegelijk te nemen.Bron: www.sterrenbeeld.nl

2 Comments on “Hallo Leeuw!”

  1. Kom maar op leeuw, ik zat vol energie vandaag,
    Was duidelijk te voelen dat dit mijn sterrenbeeld is ,
    Wat een koning zoals hij op het plaatje staat,
    Mooi om dit over mezelf te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *