Hallo Juni

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Zojuist onderstaand bericht ontvangen van Aartsengel Gabriel!
Vandaag gaan we naar het getal 6, juni de 6 de maand waarin we ook op de helft van het jaar belanden en dit geeft altijd een andere energie. We stromen naar een lichtere maar kijk uit onderstromende energie. Er stroomt in de onderlagen een krachtige stroom die op onderzoek gaat naar wat er nog diep opgeslagen ligt en dit zal in het najaar medio september zichtbaar worden.`want weet wel jullie zijn alles aan het uitwerken in dit leven dus ook wordt er in alle hoeken en lagen gezocht en gescand zodat alles zichtbaar word. Daar in tegen is er een rust shift die even lichaam en geest rust schenkt om de zomer maanden te resetten, even op adem komen is zeker nodig. Er gebeurt zoveel in je persoonlijke wereld maar ook in het grotere geheel. Er zijn en staan grote veranderingen te gebeuren en waar men eerst sceptisch was is het nu , als jullie collectief bewust worden, een overwinning. Tijd voor bezinning tijd voor overwinning op het zelf, ga bij jezelf te raden en aanschouw jezelf in de volle waarheid en zie die prachtige ster die je bent. Het is tijd om naar buiten te treden en niet meer met jezelf bezig te zijn maar vanuit jouw prachtige wezen jouw hart een ziel je weer open te stellen voor anderen. Je hebt jaren gebouwd aan jezelf aan wie je bent en waar jij voor staat en vanuit deze overwinning mag jij nu anderen gaan helpen die net als jij op weg zijn naar zichzelf. De tijd van bespiegeling is ten einde zoals het karmisch bedoeld is. Het is tijd dat jullie weer ontwaken vanuit en een diepe Atlantische energie, en dit is waar jullie NU op dit moment wereldwijd in zitten.
Vanuit het totaal verloren zijn( nu op aarde een collectief gevoel) naar een diep vertrouwen daar gaan jullie nu aan bouwen. Hiervoor moest je alles kwijt raken om eindelijk bij jezelf te komen en nu, dit is de tijd! Neem je tijd en laat Juni je helpen verantwoording te nemen vanuit deze energie. De Maria Magdalena energie is nog belangrijker dan jullie je beseffen en werk vanuit deze energie,  Laat je vrije wil je niet ontnemen en ga staan voor wie je werkelijk bent! Wij zijn altijd met je, Aartsengel Gabriel

Het getal 6:is verbonden met de wijsheid, harmonie en schoonheid. Het getal is verbonden met de kleur goudgeel, de kleur van de wijsheid. Dienstbaarheid is de levensles voor de 6, innerlijke rust en tevredenheid en die zul je alleen vinden, als je je verantwoordelijkheden op je neemt. Je hebt (of had) soms de neiging om vooral voor jezelf te leven en het is belangrijk om dienstbaar te zijn aan anderen. Dus geef, zowel op spiritueel, geestelijk als materieel vlak. Breng een goede balans in geven en nemen. En bedenk dat wie goed doet, goed ontmoet!

©Ik wens je een mooie maand, op naar rust en vertrouwen, Joke Slagmolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *