Hallo Juli

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

We zijn overgegaan naar de maand juli een 7 in de numerologie.
Vanuit de lichtrijken stroomt er een hoge liefde/vrede energie op aarde, het is zo  sterk en voelt zo ….oneindig. Het lijkt zelfs leeg maar dat is het niet de leegte is het oneindige maar dan vanuit deze hoge liefde energie. Ik voel dat lichaam en geest hier bij veel mensen nog aan moet wennen. Het kan verwarring geven omdat we niet om kunnen gaan met leegte we raken hiervan in paniek.

De 7 is afgestemd op de 7de laag van  de aura en het 7de chakra, het kroon-chakra.
7 geeft het vermogen tot verheffen, wat iemand het gevoel van vrede geeft.
7 heeft geweldige kwaliteiten de wil vanuit het Goddelijke principe, overgave.
Wat kunnen we leren in deze maand: mededogend zijn, en het ego vanuit ik moet ik wil en ik zal los laten. Een met al wat is…….in liefde in vrede en eenheid. individueel en collectief. we kunnen uit onze schulp treden en pen gaan staan voor de enorme liefde die we zijn en verenigen met al deze liefde om ons heen, zo boven zo benden. Er is een enorme stroom aan engel/liefde energie op aarde en deze liefde is om jou heen.
We kunnen leren de gehele mensheid te verheffen, altijd inspiratie te geven en er voor zorgen dat mensen weer vertrouwen  voelen waar geen vertrouwen is. Liefde geven waar liefde nog angst is. Eenheid herstellen waar de stroom is opgehouden.
De liefde, het is er en zal er altijd zijn maar aan ons om deze liefde te openen in vertrouwen. wanneer we dit kunnen dan zullen we een sterk zelf besef ervaren.
7 is een zeer krachtige energie, verbonden met het prachtige licht!
laat deze energie ervoor zorgen dat je uit je isolement, angsten, depressies stapt en in vol vertrouwen bouwt aan liefde!
Het kroon chakra is het hoofd chakra, er zijn veel mensen die last kunnen hebben/krijgen van oa, oren, ogen, neus, duizelingen/evenwicht. Het hoofd zegt het word tijd om vanuit liefde/hart te gaan leven en alles los te laten wat je hiervan af houdt, LEEF!
De 7 is een heilig getal; het symboliseert de kosmos; het getal met de grootste magische kracht. Symbool van de heelheid van de mens; zoekt antwoorden op het mysterie van het leven.
De zeven symboliseert de voltooiing van een werkzaamheid (symbolisch de zevende dag van de schepping), maar kan ook wijzen op een wonderbaarlijke verandering van het eigen ik.
Dus….Werk aan de winkel!
Engel: Muriel en Metatron

Edelstenen: Amethist, jade, bergkristal, kunziet, celestiet, seleniet, petaliet, citrien, helder tourmalijn, lepidoliet
Endocriene
systeem
: pijnappelklier
Lichaamsorgaan:bovenste gedeelte van de hersenen, rechteroog.
Psychische functie: verbindt ons met het Hogere Zelf
Kleur: violet en wit. De kleur violet bewerkstelligt een transformatie van geest en ziel en opent ze voor spirituele .
Te leren: Anderen leren begrijpen; losmaken van angst en depressie.
© Joke Slagmolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *