Vandaag creeren we een groot licht…..

Er is een prachtig licht in jou – als een brandende kaars. Het leidt je naar de hoogste waarheid en leidt  je naar je ware pad, de zuiverste waarheid van je ziel. Liefde, transformatie, Goddelijke verbinding en de ontwikkeling van alle levende wezens – hiervoor brandt jou licht. Volg dit licht in elk moment. Laat het je leiden naar de meest perfecte staat van zijn.

Volg je innerlijke licht en het zal je laten ervaren wie je werkelijk bent! Straal dit licht uit om vandaag met elkaar een groot licht te creeren zodat we, allen die dit licht nodig hebben omarmen in liefde, in licht, in kracht en vertrouwen!

We gaan ons opmaken voor een nieuwe maan, september, en hiermee komt de herfst eraan.
September wordt een maand van afronding van het zomer seizoen waarin we weer door elkaar zijn geschud. Zowel lichamelijk/geestelijk als op natuur/ weer en wereld niveau.

De zomermaanden is voor velen een fase van vakantie en rut maar ik en vele met mij ervaren deze maanden alsof je in een centrifuge zit, op alle fronten worden e rop cellulaire niveau lagen losgeschud. Op 7:7 starten we met een verhoogde energie, 22 juli Maria Magdalena energie, 8:8 leeuwenpoort, 15/8 Maria energie, 9:9 de afrondende energie en opmaak naar de herfst en winter. Dan hebben we deze drie manden veel zon en maan verduisteringen/black moon of retrogrades. Er gebeurd dus veel in en om ons heen, ( kijk ook naar het weer van uiterste) en in deze lagen word alles los geschud. geestelijk hebben veel mensen het zwaargehak of misschien nog. Lichaam komt er altijd achteraan en velen hebben aarde verlaten of gaan de aankomende tijd de aarde verlaten. Golven van licht bereiden zich voor om de diepere lagen op te vangen. We worden geholpen en opgevangen wanneer we het niet meer aan lijken te kunnen, er is dan altijd ergens een lichtpunt of hulp. De sluiers, weet je nog, dunner en dunner zodat alles zichtbaar is, en we onszelf niet meer kunne ontkennen.

Het onthechtingen proces in nog in volle gang om zo dichter en dichter bij onszelf te komen. Lagen van verdriet laten we los om in dankbaarheid ons ware zelf te zijn. We kunnen en willen het niet meer ontkennen dat we verbonden zijn met al wat is. Het brengt ons heelheid, liefde en vervulling. Zo boven zo beneden het is de waarheid!

September gaat ons nog dichter bij deze waarheid brengen maar we moeten ook meer en meer de handen ineen slaan en dit gebeurd nu ook op aarde maar dit mag ook zonder dat er eerst iets ingrijpen moet gebeuren. Vrouwen staan massaal op en gaan staan voor hun rechten, steun deze vrouwen en allen die staan voor wie ze werkelijk zijn maar nog niet kunnen. Terwijl jij dit wel kan maar (nog) niet doet, wat een uiterste! Dieren hebben de hulp van de mens nodig en veel wordt er al over verteld maar meer mag er bewust an worden en hiernaar handelen. Dan pas zal er iets gaan veranderen, dus wacht niet maar doe iets. Het is heel simpel begin eerst eens met minder vlees en melk en als je het echt kan, stop hiermee, en veel zal er door opgelost worden. Begin bij jezelf en wijs dan naar de ander!

We worden in september weer uitgedaagd in waar we voor staan, geweld of vrede, licht of donker, haat zaaien of liefde creeren ect. Blijf trouw aan wie je bent, licht liefde en kracht en weet je bent nooit alleen!

© Joke Slagmolen