21 juni 20.00 uur live meditatie

JokeStandard4 Comments

Deel mijn bericht

Er is een enorm groot licht boven het Malieveld ook al gaat het manifest  voor vrijheid niet door. Je denkt waarschijnlijk nu hoe kan dit? Gedachten zijn krachtig, intenties zetten het licht op de plek waar iets plaats vind. Ook al gaat het nu niet door het licht heeft zich verenigd op die plek. Houdt je positiviteit gedachten nu vast zodat het licht zich blijft manifesteren op die plek. De energie is in beweging door dit alles en zorgt voor een samenkomen/smelten van energieen en vormen zo een groot intens licht, dus hoe meer bewustzijn des te groter het licht.Door dat het is verboden wordt nog meer duidelijk hoe onze vrijheid wordt ontnomen, dus heel belangrijk dat we onze gedachten positief houden) De nieuwe maan in kreeft , zonsverduistering en de zomer zonnewending. Dus je begrijpt wat een krachtige energieen er zijn , dit is zeker al een aantal dagen te voelen en werkt nog door.

Op 21 juni om 20.00 uur op mijn youtube kanaal live meditatie! we gaan ons verbinden met het licht boven het veld zodat we het nog krachtiger en groter maken en hiermee zoveel mooie positieve energieen vrij gaan geven voor de aarde en alle bewoners van de aarde. We werken met de nieuwemaan( vernieuwing) in kreeft( gevoelens), de zonsverduistering ( wat verborgen is komt en wordt omgezet in het licht). Dus je begrijpt een bijzondere energie en jij kan hier aan mee  doen, we gaan het licht nog meer versterken en verspreiden!

Als jij twijfelt en niet goed weet wat je kan doen om je in te zetten voor positiviteit dan is dit de de manier om je in te zetten en mee te doen met de meditatie.

Mediteren kan iedereen, sluit je aan en ik begeleid je naar een prachtig lichtfeest!

Ik zie je zondag 21 juni om 20.00 uur op mijn youtube kanaal!

20 juni zomer zonnewende, op het noordelijk halfrond betekent deze zonnewende het begin van de zomer

21 juni de langste dag

21 juni nieuwemaan en een zonsverduistering

21 juni een manifest ( wat niet doorgaat) vrijheid

21 juni de dag voor de vaders

In liefde en licht Joke Slagmolen

https://www.youtube.com/channel/UCiXmifNgadfR6VxkwDpsUTQ?view_as=subscriber

4 Comments on “21 juni 20.00 uur live meditatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *