De engelen geven mij aan een blog van vorig jaar erbij te zoeken. En dit is de blog over Sirius en de sterrenregen.
Natuurlijk hebben we te maken met de planeten en hun energetische werking waar wij weer op afgestemd zijn. Dus helemaal verschoond van de zwarte zullen we zeker niet zijn maar ik voel een prachtige energie die voor verlichting van onze licht staat. dat zegt niets over de verlichting zoals men dit interpreteert maar als een poort die open gaat om het licht naar een andere energie te tullen. Ik zie de maansverduistering wanneer de maan langzaam donker word aan dit even blijft als het afsluiten van een lange periode, zelfs eeuwen, en hen waneer de maan weer verlicht wordt als de doorgang naar een totaal andere energie. Het voelt als een feest als een hele blijde gebeurtenis waar ik als ziel al heel, heel lang op wacht.

De enorme connectie met de directie van boven, het is zo intens en bijzondere de prachtige reizen maak ik samen met deze mooie wezens. Ze laten me zien hoe ik van het moment van incarneren opgeleid bent en hoe ik in vele situaties  nu de hulp zie en hoe ik onderwezen ben in woord en daad.
Ik vier feest met mijn stralende ziel en alle zielen die om mij heen zijn en begeleiden, opleiden en onderwijzen en dit zijn er veel, heel veel. Het feest van het licht het feest van Sirius, de poort naar een andere energie die als je het pakt je naar een andere licht brengt. Natuurlijk overleg ik of ik meditaties moet plannen voor deze bijzondere poort energieen, het antwoord is nee dit is jou feest en dit feest kunnen nog weinige met je vieren. Dit zegt niets over dat de een meer is dan de ander dit zegt iets over overgave en afstemming geeft Engel Metaron aan. Je bent het lichtende voorbeeld op aarde en aan anderen om dit voorbeeld te toetsen en hun eigen waarheid te zoeken. Je hebt het allemaal op eigen kracht gedaan zonder toverformules, (hulp)middelen die je van alles beloven en zo 3de dimensie gericht zijn. De kracht zit in het zelf en dit is de grootse kracht! Wij bewonderen je hierom enorm en zien de schoonheid van dit alles. De grootse uitdaging van je zware karma is jezelf weer vinden en dit…dit heb je bereikt dus dit feest is echt voor jou.
Metatron knikt naar me en ik voel de dankbaarheid die hij hiermee naar mij zend, WOW Ik ben verrast en zo blij en dankbaar met deze prachtige woorden.

Hieronder lees je alles over de sterrenregen en Sirius.

Dus je begrijpt dat we in een hele bijzondere energie zitten met de  22 ste juli de Maria Magdalena energie, 26 juli planetaire nieuwjaar, 7:7,  8:8 poort en de 9:9 poort dagen.
Samen met de sterrenregen aankomende dagen, Sirius, de 8 poort,  in september de 9:9 poort. Het is nu heftig in alle opzichten maar gezien deze energieën kan ik alleen maar zeggen……een mooi nieuw jaar Sirius stralende ziel!

op 26 juli wordt  het planetaire ( = gebaseerd op je incarnatie geschiedenis als ziel)  nieuwjaar gevierd. Deze periode word ook geassocieerd met de “Leeuwenpoort “, het historische moment wanneer het sterrenbeeld Leeuw afgestemd is op de complexe piramide in Gizeh. Maar je zou kunnen vragen, waarom is dat belangrijk? Dit omdat je het planetaire Nieuwjaar viert op het moment wanneer de blauwe ster Sirius in de ochtend hemel op hetzelfde moment en in de nabijgelegen locatie naar onze zon stijgt. Het is de tijd wanneer de aarde twee zichtbaar “zonnen” in de hemel heeft. De één zon is Goud, en de andere is blauw in frequentie. Deze combinatie van sterren viert de lange verbinding tussen aarde en de zon en ster systeem van Sirius. In het oude Egypte betekende in de Atlantische beschaving die sprong aan de oevers van de Nijl, en de vlaktes van Egypte overstroomd, zodat de gewassen kunnen worden verbouwd. De stijging van het water betekende de terugkeer van overvloed en zegeningen naar het land, en dit werd ook geassocieerd met Sirius en het  spiraalvormige stijgen in het Oosten. Sirius is al lang een leidend licht en kracht in de evolutie van de aarde. Er waren vele krachtige ster leraren die kwam naar de aarde om te helpen met de mensheid, en zij werden beschouwd als “goden”.

Deze leraren waren de wezens bekend als Isis en Osiris, die brachten de kunst van landbouw en leerde aan de volkeren van het oude Egypte om hen te helpen  hun wereld na het trauma van de Atlantische catastrofe te reconstrueren. En nu, op dit moment, zijn de  leraren van Sirius weer terug op aarde om ons te helpen met de frequenties, het  binnenkomende diamanten licht dat  helpt bij het verhogen van de frequentie van onze planeet en van de mensheid. Het goud van de zon en de blauwe zon als Master teachers, bracht de Sirius informatie naar de oude Egyptenaren dat hielp hen te herinneren wie ze waren en waar ze heen gingen. Zij leerde hen de beginselen van het accensie proces, en deze werden geregistreerd in papyrus teksten op muren van de piramide en tempel. Zij herinnerde ons allemaal dat onze lichamen aards zijn, maar onze ziel van de sterren is. In de afgelopen jaren, zij hebben ons eraan herinnerd dat alles energie en frequentie is, en dat bewustzijn verhogen  betekent dat we onszelf kunnen uitlijnen met de frequenties die afkomstig zijn uit het kosmische hart en het Galactisch centrum, en is het verhogen van de frequentie van ons licht-lichamen en onze fysieke lichamen en DNA. Het waren de Sirius leraren die ons als eerste leerde over het “Christus-bewustzijn”, dat werd belichaamd in het gouden licht van de zon. De gouden frequentie was Goddelijk licht en het droeg de energie van goddelijke liefde en mededogen. Als mensheid geopend te ontvangen en door te geven van het goddelijke licht.
Op naar  een nieuw jaar met nog meer verbinding, bewustwording en vooral een mooi aards leven verboden met Al wat is!
©Joke Slagmolen