Een sterke energetische dag

JokeStandard2 Comments

Deel mijn bericht

Morgen is het een sterke energetische dag omdat er 4 x een 2 in de datum zit 20-2- 2020 dit is de energie van de 8.

Wat betekend het getal 8?
Het getal 888 wordt vaak gezien als het getal van Jezus Christus, meesterschap!

8 staat voor het lemniscaat, de liggende 8, is het symbool van oneindigheid en de wisselwerking van alles.

Getal 8 kosmische orde, karma, ons unieke lot en geeft ons inzicht in wie we zijn en wat bij ons past. Ook voor  leiderschap, middelpunt, je plaats innemen!
Kleur: rood wat staat voor vuur en meesterschap
Edelsteen-Robijn: vuur, passie, hartstocht, doelen stellen overvloed

De 8 staat voor de leeuwen energie ( vollemaan in  leeuw) kracht, vuur, passie, liefdevol, leider, zelfverzekerd, gul, loyaal, ambitieus, aanmoedigend, ijdel en eigenwijs.

Driemaal een 8 is een krachtige kosmisch getal waarmee wordt aangeven, een krachtige stroom kan in gezet worden, mits jij dit toe laat of al aan toe bent, want nog even een reminder, jij beslist! Je kan een lichtheid in je hoofd ervaren en de suizende oren kunnen weer aardig actief zijn en waarom is dit? de hypofyse en pijnappel klier worden extra geactiveerd in deze energetische stroom. Je kan een stuwend gevoel ervaren aslof deze kracht zegt, ga staan voor wie je werkelijk bent. Je keelchakra kan je nog aangeven, er moet nog e.e.a geuit worden of je aangeven er zit nog angst en wat slik je nog weg inplaats dat je het er laat zijn? Weet je nog je werd uitgezonden om je karma op te lossen en jij bent uit vrije wil naar aade gekomen blijf jezelf herinneren aan deze kosmische afspraak!

De 4 x 2 geeft aan verder te werken aan je karma ( wat de afgelopen maanden al voor veel werk heeft gezorgd) en je positieve energiecyclus. Werken aan het vaststellen van je prioriteiten en balans. Het universum zal je te ondersteunen en nog meer kracht te geven.Nummer 2222 herinnert ons eraan dat allerlei cycli in het leven bestaan met een gegronde reden en alle ervaringen daaruit zijn verbonden met onze ultieme spirituele missies.

Joke Slagmolen
www.jokeslagmolen.com

 

2 Comments on “Een sterke energetische dag”

  1. Wou van harte bedankt Lieve Joke.
    Mijne gsm nr. is 0488 88 99 81 dat vond ik altijd al en heel speciale energie. Nu weet ik het zeker dat ik door de Jésus kracht gedragen word en voel me eens met de wereld en de mensheid in verbondenheid.
    Zalige informatie.
    Alles Liefde
    Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *