De nieuwe jij

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Op naar een nieuw jaar wat in teken staat van ‘ een nieuwe JIJ’ zonder opgelegde druk dat je nu iets moet gaan doen….dat klinkt toch heerlijk!

Zo is het ook, in 2020 mag alles en moet niets, eindelijk het is echt tijd dat je de aandacht aan jezelf gaat geven, rust, ontspanning maar vooral het leuk hebt met jezelf! Natuurlijk kon dit allang maar was je er waarschijnlijk nog niet aan toe.

We hebben keihard gewerkt laag voor laag naar diepere stukken, poorten die opengaan, druk van alles om je heen dat je het nu moet doen, goeroes die beweren dat jij miljoenen kan omzetten en alles kan bereiken wat zij ook bereikt hebben…..maar stel dat dat niet zo is wat dan????? ben je dan mislukt heb je gefaald?????? wel nee je bent nog steeds het prachtige wezen die op aarde haar/zijn pad van KARMA beloopt. Er is heel veel mogelijk en we kunnen alles behalen wat in ons karmisch vermogen ligt, en dit is de waarheid!

2020 het jaar waarin alles open ligt en we alles laten gebeuren zoals het komt, genieten van het stralende wezen wat we zijn, lachen, plezier hebben, rust nemen. Als er mogelijkheden aandienen kijken/ervaren we of dit goed voelt voor het moment en anders laten we het voorbij gaan…….niet meer alles dicht timmeren, zo bang zijn dat we falen/ het niet goed doen.Wat een oude angsten…..bang om alles weer kwijt te raken…….maar he jij hebt jezelf, dat stralende prachtige licht dat mag er zijn en dat raak je nooit meer kwijt als jij jezelf gaat zien.

Wordt je zo moe van jezelf ???? dan wordt het tijd om eens diep in en uit te ademen en de rust weer terug pakken die je ooit hebt los gelaten omdat je dacht dat je moest rennen.

In 2019 zijn we gestopt met wat we echt niet meer willen zodat zichtbaar word wat je wel wil.
We zijn zover dat we het oer vertrouwen kunnen volgen, en dat is nu dus de tijd om daar aan te bouwen.
Laat het allemaal maar komen en zie maar, wat is dit heerlijk en wat een rust!

Ik wens je een stalende nieuwe JIJ! waarin niets moet en alles mag (ontstaan)

Joke Slagmolen
www.jokeslagmolen.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *