De hunkering naar mijn vrijheid is groot

JokeStandard10 Comments

Deel mijn bericht

 

Ik kan en wil  het niet meer negeren me niet publiekelijk te uiten en me nu vooral in te zetten om mijn en onze vrijheid terug te krijgen.

In een eerder bericht heb ik al eens aangegeven dat ik van de eerste seconde voelde waar we naar toe worden geleid. Soms sprak ik dit uit omdat zeker in het begin er geen opening was om een ander geluid te ontvangen. Nu het zichtbaar wordt via kanalen dat er, terwijl we afgeleid werden en worden, de grondwet op losse schroeven staat en we, als we hier niets tegen doen onze vrijheid nooit meer terug krijgen. En dit doet zo pijn in hart en ziel want waarom zijn we op aarde gekomen? waarom ben je in Nl geboren? Een land die zo vrij was, want met pijn in mijn hart moet ik schrijven was……de enorme verontwaardiging die ik van dag een voelde en nog steeds voel hoe men zo makkelijk vrijheid opgeeft. Hebben hier niet duizenden en duizenden voor gevochten???? en dat geef je nu zo maar op?!  Het sierde Nederland dat alles kon, we alles konden zeggen, en we alle keuzes konden maken die we wilde……en de angst veegt alles weg…….en dat zou nog voor even niet zo erg zijn maar we zijn nu een paar maanden verder en de angst en verdeeldheid lijkt alleen maar toe te nemen.

Waar is het vertrouwen in jezelf gebleven? waar is het vertrouwen in elkaar gebleven dat we ons verantwoording nemen als we ziek zijn thuis blijven, en dat doen we al ons hele leven. Nu vechten we bijna met elkaar omdat we elkaar zo nodig moeten wijzen dat we tegen de verkeerde richting in lopen……..dat ik een moeder  tegen haar kind hoor zeggen kijk zo moeten we lopen via de pijlen op de vloer, en het kind hoor zeggen ‘ ja mama dat doe ik’. …..een diep verdriet woelt in mij en ik zou willen gillen als ik de kudde zie staan te wachten op een karretje en in paniek allemaal dezelfde fles beet pakken om gelukkig het karretjes schoon te maken en niet beseffen dat ze zo juist de meeste grootte bacterie fles ( waar een schoonmaak goedje in zit) vast gehouden hebben, zo geconditioneerd dat wat er is gezegd te volgen. En denk ik dan alle deuren van de koelingen en vriezers, alle boodschappen die ze in  de fabriek, het distributie centrum vast hebben gehad en de mensen die de vakken vullen. Dat we alleen nog maar volgen wat Den Haag zegt en niet je eigen gevoel volgt en op onderzoek uitgaat wat er nu echt gebeurt.

Wat angst voor de dood dus doet….ik ben verbijsterd, verontwaardigd, en intens verdrietig om de aarde met al haar bewoners zo te zien wegglijden in angst voor de dood. En dood gaan we dat is een ding die we met zekerheid kunnen vaststellen. We hebben nog nooit eerder zo laag sterfte gehad met een griep in tegenstelling tot twee jaar geleden 10.000 mensen in een maand waar niemand van wil horen want alles wordt ontkracht en weg gecensureerd. Maar mijn grootste verdriet is de enorme teleurstelling ik ben weken van mijn pad geweest, down en kon alleen maar verbaasd om mij heen kijken en niet begrijpen waar is je eigen wil, je vrije wil , mens hoogste goed, gebleven geef je dit zo maar op? Ben ik hiervoor naar aarde gekomen wat een diepe pijn voelde ik, en voelde ook ik mijn kracht en vertrouwen weg zakken.  Tot ik besefte  dat als ik het weg zou laten zakken ook ik  een enorme stap terug zet op mijn karmische pad. Als dit het is waar ik me nu voor in kan zetten op aarde dan blijf ik staan voor het licht, blijf ik staan voor wie ik ben al zegt iedereen om mij heen dat ik het fout heb…..ik blijf trouw waar ik voor sta. Ik weet dat er heel, heel veel verzet en weerstand is maar dat maakt me niet uit ik ben inmiddels gewend aan weerstand en verzet omdat ik sta voor wie ik ben in mijn werk. Want ook hierin wordt ik door velen niet gekend, nooit genoemd of gedeeld omdat ik oa werk met engelen. En juist door hun aansporing om me te laten horen en zien sta ik ook hierin voor wie ik ben, en wil ik me niet inhouden omdat het waarschijnlijk zakelijk niet handig is als ik me openlijk uitspreek. Jammer ik ben en sta voor wie ik ben en dat zouden veel en veel meer mensen kunnen doen.

De hunkering naar mijn vrijheid is groot want daarvoor ben ik naar aarde gekomen op de planeet van de vrij wil en ik blijf me hier voor inzetten!!!

Ik had een bericht gepost om de petitie te tekenen tegen de veranderingen van de grondwet en een reactie ‘ dat er ergere dingen zijn en degene zich hier niet druk om maakte ‘ heeft me zo diep geraakt dat het dus zo makkelijk aan de kant word gezet en degene begrijpt niet dat zijn/haar leven over geeft aan macht en een leven zoals in China, alles gecontroleerd alles gestuurd en niets meer kunnen in wat JIJ zou willen. Denk je eens in dat je een geld bedrag krijgt waarmee je een leven leeft waarin je net genoeg hebt om te leven maar geen andere dingen meer kan en dat kan ook niet want het is er ook niet meer, enkel bedrijven die door de staat/ machthebbers zijn gecreëerd. Leven als een marionet als een robot? stap voor stap gaan we hier naar toe want we worden afgeleid met andere zaken, slaan we elkaar bijna de hersens in om allemaal regels die enkel dienen om ons in hun greep te houden. Ondertussen wordt er van alles veranderd en ik zeg het echt vanuit mijn intuïtie/ mijn gevoel van de eerste seconde en niemand geloofde het en zie hier de grondwet staat op hele losse schroeven…..en als we hier niets tegen doen dan zijn we onze vrijheid voorgoed kwijt en leef je een leven volgens de macht van iemand anders. Natuurlijk  denk je nu, allemaal complot theorieën………

 

Kom sta op voor wie je werkelijk bent!!!! en vecht voor je vrijheid voor je vrije wil!!!!!

Als je ooit twijfelt waarom je hier bent dan is dit de grootste reden en uitdaging om de planeet aarde met al haar bewoners de planeet van de vrije wil te behouden.

Respecteer je vrijheid en ga ervoor!

Laten we het vertrouwen in elkaar weer herstellen!

En zij die geweerd worden uit de mainstream media die geef ik aandacht!

Het is een lang verhaal geworden maar haal eruit waar jij iets mee kan en ga voor al op zoek naar jouw waarheid !

Joke Slagmolen

 

10 Comments on “De hunkering naar mijn vrijheid is groot”

 1. Lieve Joke,

  Ik sta compleet en geheel achter jou. Ook ik ben verbijsterd door de manier waarop mensen zich angst hebben laten aanpraten en de stomste regeltjes volgen. elkaar verraden, levens lange vrienden die ruzie krijgen etc.. De wereld is compleet gek geworden. Ook voel ik woede in mij. Woede op de mensen die hier in mee gaan, geen onderzoek doen, maar daarom dus mede verantwoordelijk zijn dat we in een dictatuur terecht komen. Het is niet 2 minuten voor 12, maar 2 nanoseconden voor 12!

 2. Lieve Joke, ik ben nog geen seconde bang geweest voor dit virus, en heb ook vanaf het begin gevoeld dat er een machtsspel gespeeld wordt. Mijn vrije Nederland was een voorbeeld voor vele andere landen en ik was zo blij dat mijn wiegje hier gestaan heeft. Maar dat is 180 graden gedraaid, ik vertrouw onze regering niet meer, heb het gevoel dat er aan onze grondrechten getornd wordt. Ook ik word geleid door het Hogere, en mijn weg is mensen gelukkig maken en geruststellen, maar dat is momenteel heel erg moeilijk omdat ze uit angst valse leiders volgen en niet de vrijheid nemen zelfstandig te denken. Laten we de krachten van het positieve bundelen. Ik ben een vrijheidsstrijder.

  1. Dank Lieve Paula voor je mooie reactie! zo fijn dat velen zich inzetten en we onze krachten bundelen. Ik zet me in voor het licht van Atlantis! En daar zijn we met velen voor naar aarde gekomen, ga door lieve vrijheidstrijders!

 3. Ook ik heb vanaf dag 1 gezegd dat dit complete waanzin is………er zit veel meer achter…….glijden af naar een communistische staat…………Alles kookt vanaf dag 1 in mij……….ik probeer ook bij ons in de praktijk elke keer weer mensen ervan te overtuigen van deze waanzin……….lukt niet……….ik heb tot nu ook nooit het besef gehad dat er zo ontzettend veel ja knikkers rondlopen. Ik ontwijk ook niemand en ga ook niet als een achterlijke karretjes desinfecteren !!!

  Van de week ging ik weer eens na lange tijd ergens “gezellig” eten………kreeg ik een hele vochtige broek……..bleek dat ze alle zittingen van de stoffen stoeltjes gedesinfecteerd hadden 😂. Daar zakte nou echt mijn broek vanaf……

  Lieve Joke
  Laten de echte vrijheidsstrijders opstaan !!!!

  1. Dat meen je niet…verschrikkelijk dat je dan zo uit eten moet gaan. Het geeft een randje op een uitje waar we zo behoefte aan hebben, en dat heb ik afgelopen week helaas ook zelf ondervonden.
   Precies Lang leven de vrijheidsstrijders!

 4. Lieve Joke ,
  Je weet hoe ik er in sta, Net als jij, Berooft van onze vrijheid, hier moet heel snel een eind aankomen,
  aan de anderhalve meter gekte,
  En gelukkig staan er veel mensen momenteel op , om tegen gas te geven , aanstaande zondag staat er een grote demonstratie gepland in den Haag , Deze mensen staan er net zo in als wij.
  Je ben een topper, dat je dit op je Blog hebt laten horen, zodat er nog meer mensen wakker kunnen worden,
  We blijven dicht bij ons zelf, In licht, Liefde, en Kracht,

  1. Dank voor je lieve en mooie reactie! Ik kan het niet negeren het dient een hoger doel, onze vrijheid en daar gaan we voor!
   Zo fijn dat er steeds meer mensen ‘wakker’ worden en zo wordt de het licht groter/sterker en het is al enorm krachtig!
   Zondag de viering/bijeenkomst voor onze vrijheid en geweldig dat er mensen zijn die zich ook hier voor hard maken!
   Lin liefde, licht en kracht gaan we verder het licht van Atlantis wordt groter en groter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *