De grote Transformatie

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Transformatie volgens Anette Kok

Binnen 4 maanden zal de Grote Transformatie, die in gang gezet is op 12 jan jl., maar waar we al decennia naartoe bewogen, een feit zijn. Reeds in september vorig jaar waarschuwde ik voor de transformatie die op komst is; in januari voorspelde ik dat het Covid-19 virus in maart in Nederland zou verschijnen en in mei in kracht zou afnemen om in september weer de kop op te steken. Ik denk dat het virus in 2021 zal verdwijnen of hoogstens in afgezwakte vorm zal na sputteren. De regelgeving omtrent het Corona virus kan nog tot 2024 gehandhaafd blijven met suggesties tot vaccinatie, maar dit zal veel protesten opleveren. In februari 2021 is de Grote Transformatie een feit en ziet de wereld er anders uit. Dat geldt voor de wereld en de politiek zoals we die nu kennen, het geld- en zorgsysteem, maar er gaat ook van alles veranderen in ons persoonlijke leven. Planetaire krachten spannen in de maanden november, december en januari samen om dit te bewerkstelligen. We hoeven daar niet bang voor te zijn, want het ligt besloten in het kosmische plan. Er gebeurt nu, astrologisch gezien, ontzettend veel. De komende drie maanden staan er een paar zeer dwingende en zeldzame gebeurtenissen op stapel. Om er een paar te noemen:

De laatste en uitgaande conjunctie tussen Jupiter, Saturnus en Pluto, hetgeen eens in de 1500 jaar voorkomt.

De laatste activatie op de conjunctie tussen Saturnus en Pluto in het teken Steenbok, die eens in de 550 jaar voorkomt.

De planeet Mars die al maanden in het teken Ram [zijn heersende planeet] voorkomt naast tweelingplaneet Eres, en waarbij Mars lange tijd Retrograde loopt. Mars is deze week het dichtst bij de aarde, hetgeen niet eerder gaat gebeuren dan in 2035.

Het vierkant tussen Mars en Saturnus/Jupiter, allebei in hun eigen teken, dus ongelooflijk krachtig.

De oppositie tussen Mercurius en Uranus.

En last but not least de transformerende werking van de op handen zijnde Maan en Zon-eclips in december. Het is voorlopig de laatste Totale Zon-eclips die zal plaatsvinden op 14 december.

Deze bovenstaande astrologische gebeurtenissen zullen garant staan voor een spektakel dat zijn weerga niet kent en we zullen allemaal de transformerende werking ervan opmerken en ondergaan.

Bron:Anette Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *