Dank aan Aartsengel Michael

JokeStandard3 Comments

Deel mijn bericht

Dank aan Aartsengel Michael

Dank dat u er altijd voor mij bent. Uw onvoorwaardelijke liefde en bescherming is voor mij heel belangrijk! Ook u hulp bij het loslaten van alles wat mij niet meer dient volgens mijn hoogste goed. In liefde en licht dank ik u en alle andere engelen en lichtmeesters!

Aartsengel Michael ik vraag u mij te beschermen en allen die ik lief hebt. Iedere dag vraag ik om hulp aan Aartsengel Michael en wat ben ik gezegend dat ik deze hulp ontvang. Hoe moeilijk was het ook voor mij om hulp te vragen… ik kon het toch zelf! In het proces van overgave is dit een onderdeel om hulp te vragen. Met kromme tenen en veel weerstand begon ik heel wat jaren geleden met vragen om hulp. Michael was de eerste engel waar ik kennis mee maakte. Inmiddels is hij niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik vraag alles wat ik nodig hebt en ik ontvang…..dus een eerbetoon aan Michael is zeker op zijn plaats.
© Joke Slagmolen

3 Comments on “Dank aan Aartsengel Michael”

  1. Aartsengel Michael voel ik ook steeds bij mij kan er zo fijn mee praten en rustig worden en liefde voelen ook van de andere aartsengelen en engelen en het universum en God en moeders Maria dank u voor u hulp en zegeningen en healing

  2. Aartsengel michael
    Ik vraagt u hulp voor mij en de kids
    Om eigeni nzichten voor allemaal liefde en kracht
    Ik dank u dat u mijn gebeden verhoord
    Amen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *