Wat kunnen wij doen om de aarde te helpen?

Moeder aarde wat een prachtig stralend juweel ben je, je voedt ons, draagt ons, koestert ons, heeft ons onvoorwaardelijk lief, transformeert al ons (energetisch) afval……ik ben dankbaar voor wat je voor mij en alle bewoners van de aarde doet!

Ga even een moment zitten op je favoriete plek, sluit je ogen open je kruin chakra en in je verbinding met de Goddelijke bron/ kruin chakra laat je dit licht door je lichaam naar je handen stromen, en stel je dan voor dat je moeder aarde vasthoud als een klein stralend juweel……stuur het licht via je hand chakra’s naar de aarde en zie de aarde helemaal vullen met dit licht stuur liefde vanuit je hart naar de aarde en zie het licht met  de hoogste liefde zich vermengen en stromen naar de aarde en alle bewoners van de aarde………………………………………..we vragen aan vader moeder God alle hulp, licht liefde en kracht voor de aarde en alle bewoners van de aarde………
Dit is een van je taken die je hebt meegenomen naar de aarde…..licht doorgeven en zie hoe simpel dit gaat! Succes!
In licht en liefde Joke

De Dag van de Aarde is sinds 1973 vooral in de Verenigde Staten en sommige Spaanstalige landen een populair fenomeen. Vrijwel alle tv-stations daar besteden er aandacht aan. Ieder jaar wordt de periode vanaf 22 april tot eind mei uitgeroepen tot Maand van de Aarde met als hoogtepunt de Dag van de Aarde op 22 april. De activiteiten worden wereldwijd gecoördineerd door de Earth Day Association.