De nacht treed in en ik kan de slaap niet vatten, vanuit mijn bed zie ik in de andere kamer een prachtig licht. Ook velen gezichten neem ik waar rond mijn bed, het is heel druk in onze kamer. Dan zie ik Engel Gloria binnen komen, wat een prachtige verschijning door haar voile gewaad, haar mooie krullen, haar blanke serene gelaat met daar haar prachtige glimlach.

Kom zegt ze kom, en ga dat doen wat je moet doen, ineens een  zwaar gevoel in mijn maag, die weerstand zeg ik tegen haar die enorme weerstand waar komt dit toch vandaan. Dan zie ik een meisje naast mijn bed staan, hé wie ben jij vraag ik. Mijn naam is Claire zegt zij en ik zie dat ze prachtig rood haar heeft. Waarom ben je hier en waarom zijn al die kinderen vaak bij mij vraag ik, ze legt haar beide handjes op mijn rechter schouder en begint te vertellen over de tijd van Lemurië en Atlantis, ik luister met verbazing en gelijk vallen voor mij de bekende kwartjes. Je werkte toen ook met grote groepen kinderen en leerde ons van alles. Ik zie direct een beeld van de licht-troon en alle kinderen die daaromheen zitten. Wat leerde ik jullie dan?

Je leerde ons onze trilling te verhogen. Hoe dan? ze verteld hoe dit moet (moet ik nu nog voor mijzelf houden vanuit de vleugel chakra kun je je trilling verhogen) Je leerde ons hoe we ons licht konden versterken, hoe we met het licht andere mensen konden genezen, het licht konden we enorm groot maken, terwijl ik luister en de beelden zie kan ik enkel maar denken, ogen open houden niet in slaap vallen het gebeurt zo vaak dat ik mooie gesprekken voer en in eens diep in slaap val en ik voel dat ik echt moet vechten nu om erbij te blijven. Ze verteld waar de weerstand die ik regelmatig ervaar vandaan kom. Je hebt in velen levens met deze energie gewerkt samen met grote groepen kinderen. Ik zie dan het beeld met de groep kinderen in het nu, de kindermeditatie, de cirkel is weer rond. Dan val ik toch ineens in slaap en het is een hele onrustige nacht, draaien, veel mijn bed uit en daarbij voel ik ook de woede in mijn lijf, weer een nacht slecht slapen. Totdat ik besefte dat die diepe woede te maken heeft met wat Claire mij vannacht heeft verteld, de woede om telkens weer opnieuw te vertrouwen, jee zeg wat voel ik hierbij een zwaarte in mijn lijf. Weerstand wat een pittig item!