Heb jij ook een gevoel  dat je een grote dood / wedergeboorte ervaart door de overgang op diepgaande nieuwe niveaus gepaard met innerlijke vuur?  Wanneer er sprake is van een heleboel vuur energie, (leeuw)  ervaren we in ons lichamen vaak een overweldigend branderig gevoel. Dit kan te maken hebben met innerlijke (macht)strijd of stress en er gebeurt veel tegelijk en dit kan een burn out veroorzaken en verhoogde lichamelijke gevoeligheid! Dit betekent alleen maar dat nieuwe energieke ge-upgrade wordt maar ons lichaam moet dit nog verwerken en aanpassen. Plus, we hebben nu veel planeten in het vuur elementen, in afwachting van de nieuwe maan in het gepassioneerde teken Leeuw!


Zoals ik dit al een tijdje voel, augustus opent nieuwe deuren voor ons, onsterfelijkheid en oneindige creativiteit! Golven van hogere opgeleid licht ( vreemd om dit zo  te noemen) stromen over aarde en bereiken degene die hier voor open staan en willen ontvangen.

Ben jij de weerstand, slachtoffer, echo, angst, eenzaamheid, verlorenheid, en wantrouwen tegengekomen in je leven? Geef jij dit nog steeds de leiding? Dan wordt het echt hoog tijd om dit achter je te laten en mee te stromen naar de afstemming waarin meesterschap en onvoorwaardelijkheid/oneindigheid.

Juli geeft mij het gevoel van , ‘ Zo klaar ermee is mijn devies, ik heb er geen zin meer in om die ellenlange items te herkauwen’

Wanneer er zoveel nieuw licht binnenkomt, moeten we geduld hebben en rust nemen  om het lichaam dit licht te laten opnemen.

We stromen naar een prachtige energetische tijd de vollemaan van 3 augustusleeuwenpoort op 8:8, de 9:9 poort. De vurige energie stijgt en stijgt en neemt je lichamelijk mee in pijnappel klier klachten (hoofdpijn/nek) de lage rugklachten stromen naar het keel gebied om alles te uiten. Je wordt letterlijk wakker geschud doordat je valt of struikelt of andere zaken waardoor je afgeremd wordt en noodgedwongen rust moet nemen om toch aan die dieper stukken te werken. Dit is niet om dwars te liggen maar om je te helpen alles vrij te maken zodat je vrij van lichaam, geest en ziel naar je volgende afstemming kan stromen.

Ook is het vaak moeilijk en zwaar en lukt het niet om het enerzijds te begrijpen en te volgen wat er allemaal gebeurt en anderzijds lukt het gewoon niet, en weet je, ook dat is goed en mag er zijn. Voel je niet gedwongen of opgejaagd. Je gaat op je eigen tempo en alles is herhaling dus het komt telkens weer voorbij en je hebt iedere seconde van de dag de keus om het wel of niet aan te gaan.


De afgelopen maanden zijn vol onwaarheden waardoor de waarheid naar boven komt. Niet altijd makkelijk maar zo nodig! Tijdens de intense augustus maand, ervaren we hoe alles en iedereen die niet meer afgestemd zijn op onze nieuwe frequentie uit ons leven weg gaan( of al weg is) of we kiezen er zelf voor om contacten te beëindigen. We beseffen steeds meer dat het pad van loslaten van essentieel belang is voor ons als ziel. In staat van harmonie en verfijning klaar de voortdurende verandering te aanvaarding en als een bevrijding zien. Zoals we weten zijn er op ons pad  altijd weer nieuwe ziel ontmoetingen die ons zullen verrijken. het pad lijkt zo eenzaam maar weet we reizen nooit alleen maar met velen gelijkgestemde zo boven zo beneden.

We gaan ons opmaken voor een dieper/ hoger contact met de hogere sferen / gidsen, acceptatie van de engelen en  lichtmeesters. Sommige van ons communiceren al met onze licht familie, anderen  ontvangen telepathisch of hebben visioenen, spreken, of zien hen duidelijk.  We zijn allemaal uniek maar ook allemaal anders, alle vormen van communicatie zijn gelijk, sommige van zullen fysiek zien, anderen zullen berichten ontvangen door innerlijke weten, horen of voelen. Blijf open voor alle vormen van communicatie. Dank je Juli je was best pittig maar ook duidelijk! …..Kom maar op augustus!

©  Joke Slagmolen