Welkom op mijn nieuwe site, mijn naam is Joke Slagmolen.

Wat ik doe:

Door mijn vele jaren ervaring in persoonlijke bewustwording in combinatie met mijn veelzijdige mediamieke gaven kan ik jou verder helpen op jouw pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Een van mijn doelen is om aarde en hemel met elkaar te verbinden en dit in het hier en nu te verenigen, zodat het een deel van jou wordt. Ik ben ervan overtuigd dat alles wat jij op je weg tegenkomt je kan helpen bij deze ontwikkeling.
Je kunt bij mij terecht voor een individuele sessie/reading, waarbij ik me laat leiden door mijn veelzijdig mediamieke gaven. Uiteindelijk ben je zelfverantwoordelijk voor jouw pad, maar een duwtje in de rug, een uitleg of een handreiking; het kan je net helpen die stap te zetten naar jouw stralende Zelf!
Wil je verder groeien in jouw bewustwording dan kun je ook deelnemen aan de groepsmeditatie. Blijf je tegen zaken aanlopen dan is het daarnaast ook mogelijk om samen met mij een regressie te doen. Het is belangrijk om in het NU te leven en je te herinneren wie je werkelijk bent!