Tranen van herkenning en het gevoel van thuiskomen, nog uren door kunnen praten is de reactie van de engel op aarde, zij zitten regelmatig tegenover mij. Via de mail komen er regelmatig vragen ‘of het mogelijk is dat je een engelmens kan zijn ‘ met prachtige, ontroerende verhalen over de strijd die men heeft met zichzelf en de omgeving. Het gevoel van vleugels hebben en dit vreemd vinden en tegelijk heel normaal. Het kan toch niet? een mens kan toch geen engel zijn? Vragen, verwarring, pijn, verdriet, niet begrepen worden niet weten wat kom ik doen hier op aarde, ik schrijf hier vaker over en toch het is nog zo onbekend, engelmens. Vanuit de 3D gedachten kon een engel nooit een mens geweest zijn in tegenstelling tot de lichtmeesters.

We zijn nu vanuit die 3D naar de 4D en nu naar de 5D en zelfs hoger Dimensies aan het groeien waardoor alles anders is, ons denkvermogen kon toen vanuit die 3D niet verder rijken dan waar we toen op zaten. Nu worden er steeds meer hersencapaciteit vrijgemaakt/ontwikkeld waarin het bewustzijn groter en groter word. Alles is en wordt anders, daarom is het ook zo belangrijk het oude los te laten en mee te gaan in de vernieuwing, Go with the flow moet ons lijfspreuk zijn. Techniek, laten we daar naar kijken ook ik heb moest omschakelen dat de techniek niet meer tegen te houden is.

Het is juist iets wat  steeds verder gaat en we kunnen echt niet meer zonder deze techniek, alles is snel en moet nog sneller. Als we kijken naar Atlantis, Lemurie daar was de techniek nog velen malen hoger en verfijnder. Communicatie via de stembanden/telefonie/web gaat door totdat we zo ver zijn dat we telepathisch communiceren maar dan nog zullen er hele verfijnde apparaten zijn die ons helpen en wat is er mis met al deze techniek? Go with the flow! De vrouwen waren vroeger op maandag de hele dag met de was bezig, nu hebben we tijd voor andere dingen en natuurlijk kan er nog veel veranderd worden betreft het milieu en apparaten. Maar weet je dat dit allemaal al bedacht is en klaar staat maar nog tegen wordt gehouden? Er zijn al zoveel andere mooie milieu bewuste apparaten. B

enzine/olie hebben we allang niet meer nodig maar goed dit wordt weer een hele andere blog als ik nu niet terug stap naar de engelmens. Zij zijn op aarde om zich juist met al deze zaken bezig te houden, al de bedenkers van de hoogste technische snufjes zijn vaak hogere zielen, de strijders, de wereldverbeteraars, maar eerst moeten zij weten wie zij zijn en hoe hier mee om te gaan. De engelmens zit op een hoog bewustzijn/energie wat niets zegt dat dit beter is maar meer verteld over de hulp die zij kunnen bieden. De eenzaamheid, de pijn, de heimwee, het verdriet het is zo herkenbaar en ik kan het zo tot in de diepste laag van mijn ziel mee voelen. Ik begrijp dat ik hier een mooie taak in hebt gekregen om juist nu op aarde hier mijn hulp in te bieden.

Eerst moest ik zelf de weg afleggen om juist nu de engel op aarde te begrijpen en helpen. Engel kinderen, Engelmensen met velen zijn jullie op aarde we zullen elkaar vinden waar dan ook omdat we met onze vleugels van licht met elkaar verbonden zijn, eens ontmoeten we elkaar ik begin steeds meer te begrijpen hoe en waar dit is. Dan zul je begrijpen wat je taak op aarde is en kun je je verenigen met allen op aarde. Namasté
© Liefs Joke / Uit mijn boek Engelen om je heen