Bad days

JokeStandard2 Comments

Deel mijn bericht

Ik kom de laatste dagen veel berichten tegen over bad day’s, verdriet, gevoelens ze mogen er zijn is het motto in de berichtgevingen.

Vergeet niet dat we ons nu op gaan maken voor de vollemaan en zij trekt alle emoties en gevoelens naar boven die we eerder nog niet toe konden of wilde toelaten. it doet de volle maan maar ook de nieuwe maan dus zet het in je agenda een week voor de volle en nieuwe maan dat er bad days kunnen komen.

Slechte dagen, wie kent ze niet ik in ieder geval wel. De tijd van perfectie is totaal omgevallen en hiermee ook dat we goed zijn met mindere dagen.

Social media doet hier natuurlijk zijn ding in met de perfecte plaatjes maar nu ook met de tegenhanger dat we ook imperfect mogen zijn. Kwetsbaarheid tonen ik ben hier zo voorstander van.

Door kwetsbaar te zijn laten we toe wat we eerder onder de deksel hebben gehouden. Als mens zijn we niet enkel blijdschap en vrolijkheid. Juist in deze jaren van transformatie komen we ons zelf meer dan ooit tegen in de perfectie.

Weet je hoeveel mensen er depressief of down zijn? heel, heel veel.

Depressie zegt iets over de gevoelens die los komen  alleen we kunnen onze vinger er niet op leggen maar er woelt van alles in lichaam en geest. De controle heeft er geen grip meer op en dit alles geeft een naar zwaar gevoel. Lichaam en geest willen iets los gaan laten en dat zijn de emoties die we eerder niet aan konden of nog niet wilde. Dus tijd voor verwerking! Veroordeel jezelf vooral niet. Alles gebeurt precies op het juiste moment!

En jij als gevoelige, jij hebt zeker meer last van bad days tijdens de vollemaan!

Waarom zijn er zoveel jongeren down/depressief?

Dat zijn vaak de (hoog)gevoelige zij komen naar aarde met een hoge afstemming en met en met een enorm affiniteit voor de aarde en de wil om de hemel op aarde te creeren. Een enorme teleurstelling als het op aarde en gezin niet de afstemming is waar zij op zitten en dit herken je vast in je eigen leven. Niet begrepen, je vreemd voelen, heimwee. Je voelt ,weet zoveel en er is (bijna) niemand die je begrijpt en mee kan voelen. De gelijkgestemde komen elkaar niet altijd tegen en daarom is het zo fijn om je aan te sluiten in een meditatiegroep, yoga of andere groepen waar je elkaar herkent. Online is dit natuurlijk al zo geweldig dat we elkaar op kunnen zoeken.

Mindere of slechte dagen het hoort bij wie we zijn, de mens het zegt iets over gevoelens en die hebben we te veel weg gestopt dus laat die bad days er maar gewoon zijn, want ze gaan ook weer voorbij!

Reminder voor de maandagen in je agenda vergeet het niet!

There will be Bad days, and they will end….

Joke Slagmolen

www.jokeslagmolen.com

Insta joke slagmolen

2 Comments on “Bad days”

  1. Graag wilde ik jou bedanken voor al die fijne blogs,
    daardoor begrijp ik beter op welke momenten een reactie /emotie sterker is.
    Door deze herkenning, acceptatie leer je nog meer in jezelf te kijken, hoe je werkelijk bent.
    Pittig en toch ook zeer waardevol.
    Dank je, knufs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *