Alcyone is de helderste ster in het sterrenbeeld Pleiaden. Alcyone is het 6e Dimensionale Stellaire Poortportaal  waar je doorheen geboren wordt wanneer je naar de Aarde kwam, waar je een keuze maakte van de evolutionaire reis die je gaat maken, de Kosmische Blauwdruk van je Ziel. Het is ook het portaal waar je naar toe gaat als je de aarde verlaat.

In deze activatie versmelt je met het Goddelijke in alle dingen en ervaren je het grotere potentieel van wie je bent. Je activeert het Pleiaden licht in je systeem zodat je een upgrade maakt naar een hogere level. Dit helpt je om je zielsmisie uit te voeren dat je duidelijk voelt wat je levensdoel op aarde is of het vinden van je levensdoel. Je intuïtie vertrouw je steeds meer op en je laat alles wat je niet meer dient los. Je maakt keuzes die veel meer resoneren met wie je bent en wat je nodig hebt.

De hoge energiefrequenties helpen jou bij je creatieve en spirituele ontwikkeling. Ook word je gestimuleerd om meer zorg te dragen voor de natuur.

De activatie is nu beschikbaar klik hier Activatie Pleiaden portal

Ik wens je een mooie activatie in deze hoge Pleiaden energie!