Aartsengel Raguël

JokeStandard1 Comment

Deel mijn bericht

Aartsengel Raguël heeft een lichtblauwe aura en de edelsteen te werken met Raguël is aquamarijn Aartsengel Raguël betekent ‘ vriend van god “, Hij helpt bij meer vrede en harmonie op aarde.  Maar ook  als je hier zelf behoefte aan hebt. Raguël wordt beschouwd als de aartsengel van ordelijkheid, eerlijkheid, harmonie en gerechtigheid. Hij helpt relaties tussen God, engelen en mensen.

Aartsengel Raguël kan je helpen met helen en harmonie te brengen in je relaties. Met jezelf of met andere mensen. Als er misverstanden zijn in relaties kan hij helpen deze op te lossen. Als je een nieuwe baan hebt of  naar een andere school gaat,graag naar festivals gaat of op plekken komt waar je veel mensen tegelijk ontmoet, vraag aartsengel Raguël je pad ordelijk en in harmonie te houden/maken. Raguël zal je helpen om de sociale situaties/contacten te omarmen als leuke, nieuw een spannende situaties/ mogelijkheden zich voordoen. 
Raguël staat bekend om het oplossen van misverstanden. Hij is één van de aartsengelen die helpt met het oplossen van conflicten. Als je betrokken bent bij een conflict, aartsengel Raguël is de beste engel om aan te roepen. Een van Raguël ‘ s talenten is te bemiddelen, om mensen te helpen en te kijken wat ze gemeen hebben in plaats van waar ze het oneens over zijn.
Lieve aartsengel 
Raguël , dank u voor het harmoniseren van al mijn relaties en mij te helpen om een goede vriend voor mezelf en alle anderen.”

Aquamarijn Aquamarijn komt uit de schatkist van de zeemeerminnen zegt de mythe. Zeelieden droegen vroeger aquamarijnen om zich te beschermen tegen een ramp op zee. Aquamarijn heeft daarnaast een positieve invloed op je liefdesleven liefdesleven. Aquamarijn is één van de krachtigste stenen om je keel-chakra schoon te maken en te activeren,zorgt ook voor een goede verbinding met je oren en innerlijk horen en zorgt dat je gevoeliger wordt voor subtiele energieën. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie en je hoogste waarheid te communiceren en helpt onderliggende emotionele kwesties te begrijpen, verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid.

© Joke Slagmolen

One Comment on “Aartsengel Raguël”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *