Maan in leeuw

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

De aankomende volle maan van 9/2 staat in Leeuw, waardoor je extra passioneel en hartstochtelijk in het leven staat. Het kan voelen alsof je alles vergroot beleeft – zowel de fijne zaken als de drama’s. Kort maar krachtig laat je de buitenwereld zien hoe jij je voelt, want daar kun je geen doekjes om winden. Omdat je emoties tijdelijk zo krachtig kunt ervaren, is het goed om niet meteen op ieder gevoel of idee een actie te zetten.

Zowel in ons innerlijk als in de natuur raast het en de voorspeelde storm laat dit dan ook daadwerkelijke zien. Een mooie leeuwen energie in vollemaan maar kijk eens naar buiten de vollemaan ze is al heel krachtig maar de wolken razen voorbij. Ik ben op en top leeuw en de prachtige energieen van deze vollemaan in mijn teken leeuw. Nog gevoeliger en dat kan al bijna niet….maar alles moet goed gaan en dit is al zo’n dingetje waar ik de laatste tijd zo last maar ook voordeel van kan hebben. Het moet precies gaan zoals het plaatje in mijn hoofd het laat zien, ik ben beeldend, en dan heb je hier heeeel erg last van. Voor de omgeving is dit een ramp want zij zien je vooral als de controle freak. Leg het maar eens uit dat het plaatje in je hoofd anders niet klopt, er gaan dan toch wenkbrauwen omhoog…….

De vollemaan wat wordt ik blij, en zeker als ze zo mooi vol in energie is. Mijn emoties en dromen geven aan dat er iets vrij komt vanuit diepere lagen en de storm raast door deze lagen. Voel me rustig maar in de onderlagen raast de maan om alles omhoog te halen wat nog niet zichtbaar was of nog niet wilde of kon zien. Mijn mooie leeuwinnen energie is trots maar zo gevoelig en ik stroom verder op mijn pad om steeds dichter bij mezelf te komen en te blijven staan. Dat zegt de maan mij steeds meer en meer. Wat ben ik dankbaar voor deze mooie, vaak intens heftige/verdrietige lagen.Trouw zijn aan wie ik ben en waar ik voor sta wat een strijd heb ik geleverd met mezelf, want ik kan er echt niemand anders voor aanwijzen dan alleen mezelf. Mijn trotse leeuwinnen energie heeft vaak mijn ego laten regeren maar steeds meer gaat het ego onder de ziel. Lieve mooie maan dank voor deze mooie wijze lessen die je steeds weer dichter naar mijn prachtige licht brengt.

Welke stormt raast er door jou innerlijke lagen?

Ik wens je mooie vollemaan zegeningen!
Joke Slagmolen
www.jokeslagmolen.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *