9:9 energie poortdag

JokeStandardLeave a Comment

Deel mijn bericht

Tip dit kun je het beste doen in op 9/9 in de ochtend om 09:09 uur of vanavond om 21:09 uur maar lukt dit niet dan is het geen probleem dit op een andere tijdstip te doen.Spreek het evt vooraf in op je phone of voice recorder.
Neem een moment voor jezelf op een plek waar je even ongestoord kunt zitten. Zorg voor een goede bescherming( via aartsengelen Michaël. Aartsengel Metatron begeleidt deze activatie dus vraag om zijn hulp) een goede gronding en dat je op het Goddelijk licht bent afgestemd. Met gesloten ogen stel je voor dat je voor een grote poort staat zoals de afbeelding hierboven laat zien.

Ik ( zeg je naam) roep het hoogste kosmische liefdes licht aan……
Ik vraag aan de hoogste waarheid de licht code om de poort van 9:9:9 energie binnen te stromen…….
de poort gaat open en je stapt in een krachtig licht…………………..
Ik ( zeg je naam) laat het kosmisch licht alles transformeren vanuit je ware identiteit en je tonen wat er nog gezuiverd kan worden zodat je helemaal vrij kan zijn.( je hart centrum kan gaan reageren, hartkloppingen ed.)

Gezuiverd en bevrijd……en stel je voor dat dit licht je vult en omringd en alles omzet in positieve energie……………………………………
Ik (zeg je naam ) roep mijn krachtige Ik ben aanwezigheid aan…………………..


Mijn pure en heilig wezen………………………………….en vraag om leiding om je ware identiteit, je onthechting centrum te openen………………………………………………………………….vraag om leiding aan je hogere zelf om je omhoog te trekken naar een volgend level en nieuwe fase van je persoonlijke evolutie op aarde
……………………
Moge het hoogste licht dat binnen het kosmische hart voor de hele schepping stroomt, voor mij voor nu en altijd stromen…………………………………
En zo is het!

Blijf nog even lekker zitten en geniet van deze hogere liefde energie kom langzaam weer terug in het hier en nu!( controleer je aarding en bescherming voor dat je je ogen weer opent)
©Liefs Joke / Engelen om je heen


Poortdagen:

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is. Poortdagen zijn kruispunten van tijdgolven die de ontvangst van kosmische kennis vergemakkelijken.
Als je met de energie van poortdagen gaat werken, kun je je transformatie- en bewustwordingsproces in een hogere versnelling brengen door je op die poortdagen open te stellen voor kosmische kennis.
Diegenen onder ons die hogere niveaus van gevoeligheid hebben bereikt voor verhoogde energieën voelen deze speciale tijden met veel meer intensiteit. Wees niet verrast als je slapeloze nachten hebt de dag ervoor, de dag zelf, en de dag erna.  Hoofdpijn, hoge of lage energie-ervaringen in je lichaam kunnen ook gevoeld worden rond deze dagen, je grieperig voelen of het wisselend heel erg koud of warm hebben.
Geef jezelf een schouderklopje en wees mild met jezelf als je dergelijke gevoeligheden hebt opgemerkt. Als je het niet hebt opgemerkt, maak er dan een punt van om de kalender na te kijken om te zien of jouw moeilijke dagen samenvallen met nieuwe en volle maan tijden.
Het kalmeert de gedachten als je weet dat je deze symptomen ervaart omwille van je gevoeligheid voor de energieën en omdat de meesters de energieën via je verankeren vanuit de hogere gebieden op deze speciale dagen. Alleen al de mogelijkheid kennen en deze speciale energie-dagen herinneren kunnen ons helpen hier beter mee om te gaan.
Bron: Maya Tzolkin
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *